טיפול באסטרוגן לתמיכה ברירית הרחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפול באסטרוגן לתמיכה ברירית הרחם
    תמר
    16/01/2008

אחרי מחזור ראשון של טיפול באיקקלומין היה" הריון כימי" אך ללא קליטה. האם טיפול באסטרוגן יכול לשפר את סיכויי הקליטה.אם כן , מתי להתחיל ,באיזה מינון ולמשך כמה זמן?
    שאלה נוספת: האם הטיפול באיקקלומין מעלה את הסיכון לממאירות שחלתית?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ענת

ד''ר דוד ישי
    16/01/2008

יש כאלה שמאמינים, שתוספת של אסטרוגן לאיקקלומין, מקטינה את ההשפעה השלילית שיש לו ( בחלק מהנשים ) על רירית הרחם. האם הרירית היתה הסיבה שההריון שלך לא התפתח ? אני לא יודע להגיד.
    אין עדות ברורה שקושרת את האיקקלומין לסרטן השחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפריה והחזרת עוברים

שירלי
    17/01/2008

שלום,
    יש לי שתי שאלות:
    א. האם יש הבדל בין עובר שמושג באמצעות הפרייה לבין עובר המושג במיקרומניפולציה, מובן לי שדרך ההפרייה של הביצית שונה אבל האם יש הבדל ב"עובר", קליטתו או אחר?
    ב. ההחזרה היא לאחר יומיים האם זה לא מוקדם מידי(( IVF ראשון עם 3 ביציות מופרות) אחרי שנה של הזרעות עם הריון כימי אחד ) האם עלינו להעדיף עוברים שהתקבלו בחת משתי השיטות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שירלי

ד''ר דוד ישי
    17/01/2008

לעוברים שנוצרים כתוצאה משימוש במיקרומניפולציה ומתפתחים להריון תקין, אין יותר מומים או בעיות, אבל בהריונות אלה סיכוי קצת יותר גבוה להפלה.
    ככל שידוע לי, ברוב היחידות, מוחזרים העוברים בגיל יומיים. החזרה בגיל אחר היא היוצאת דופן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו