לאחר גרידות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לאחר גרידות
    דניאלה
    17/01/2008

שלום ד"ר קול וד"ר ישי היקרים ,

אני לאחר 2 גרידות בעקבות עובר שהדופק שלו פוסק בשבוע 9 פעם אחת ובשבוע 10 בפעם השנייה. ההריונות שמושגים מאוד יקרים , לאחר הפריות.
    כעת הופניתי לביצוע בדיקות קרישתיות בדם לצורך בירור ההפלות...
    מניסיון קודם לוקח לי כ6 שבועות עד לקבלת מחזור.
    ברצוני לדעת מתי העיתויי הכי טוב לביצוע הבדיקות מאחר והרופא אמר לי שלא לעשות אותם מייד ובסמוך לגרידה ולחכות קצת... אני אשמח לדעת מתי הכי מומלץ לבצע את הבדיקות כדי לקבל תשובה מהימנה וכך שהן לא תושפענה מההריון שנגמר או לחלופין ממצב בו המערכת לא חזרה לתפקד כהרגלה. וכמו כן מניסיונכם העשיר ממה יכולות לנבוע ההפלות בשבועות כאלו?
    אני נקלטת ממש בקלות בטיפולי ההפרייה אבל ההריונות לא שורדים.
    תודה רבה מראש ויום טוב
    דניאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר גרידות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דניאלה

ד''ר דוד ישי
    17/01/2008

למרות שתי ההפלות, עדיין, רוב הסיכויים, שמדובר סתם בצירוף מקרים וההריון הבא יהיה תקין.
    אם בכל זאת רוצים לעשות בירור הפלות חוזרות כבר בשלב זה, כדאי להוסיף הסטרוסקופיה ובדיקה כרומוזומלית ( קריוטיפ ) לך ולבן זוגך.
    ההשפעות של ההריון על גוף האישה ( כולל ענייני הקרישה ) חולפות לאחר כ 6 שבועות מלידה במועד. אני מניח שלאחר קבלת הוסת - כ 5 שבועות לאחר הגרידה, אפשר יהיה לעשות את הבדיקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו