לאחר הריון כימי-מבולבלת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לאחר הריון כימי-מבולבלת
    ש.
    31/08/2011

שלום,אני לאחר הפלה בשבוע ה6 להריוני לאחר נסיונות של כמעט שנה להרות טבעי.
    אני מבולבלת לגבי מתי אמור להיות הווסת ומתי הביוץ,,,??
    האם הדימום שהיה לי במשך 5 ימים בזמן ההפלה{שבתחושות זה היה בדיוק כמו ווסת,,},,אליו אני מתייחסת כאילו היה הווסת,ואז אני יודעת פחות או יותר ממתי להתחיל לבדוק ביוץ?
    או שבלי קשר לדימום של ההפלה,אני אמורה לקבל מחזור{אם כן מתי?} ורק אחר כך יגיע הביוץ?

לסיכומו של עניין-נותרתי מבולבלת לגבי הצפי לזמני הווסת והביוץ.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר הריון כימי-מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

רונית
    31/08/2011

היי

אני לא רופאה ויש כאן רופאים מצויינים שיענו לך אך לי זה קרה פעמיים את אותו מקרה כמו שלך והדימום נמשך 5 ימים וזה היה ווסת ובשני הפעמים שבועיים אחריי ביוץ אך בכל מקרה רצוי לעשות בדיקת בטא לראות שהורמון ההריון התאפס אצלי הורמון ההריון התאפס תוך כדי הדימום לכן רצוי לבדוק בטא

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל מותר לנסות להרות כבר שבועיים אח

ש.
    31/08/2011

אחרי ההפלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רונית
    01/09/2011

לי היה דימום 5 ימים ישר אחריי הפלה ונקלטתי באמת אחריי שבועיים שוב כך שהדימום שהיה היה של ווסת אך שוב לצערי זה היה הריון כימי

אם את רוצה לדעת מתי אפשר לחזור להרות קודם את חייבת לעשות בדיקת דם לראות עם הבטא התאפסה ובמידה וכן לחזור ולבדוק את הביוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם התחלתי לבייץ-נקלטתי והורמון ההר

ש.
    31/08/2011

ההריון עוד לא התאפס לחלוטין-מה המשמעות של זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רונית
    31/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו