שאלה לדר'

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לדר'
    מיטל
    03/09/2011

היי ,
    אני בת 30 יש לי אנדומטריוזיס עשיתי שישה הפריות ללא הצלחה אחת נקלטה ונפל והיה גם מחוץ לרחם אז עשו לפרוסקופיה והוציאו חצוצרה אחת שאת השנייה לא יכלו להגיע אליה היא היתה מלאה בהידבקיות שאלתי היא האם גלולות יכולות לעזור ואחר כך להמשיך בטיפולי ההפרייה או שכבר מאוחר מדי ? ועוד שאלה חוסר ההצלחה אני מבינה שנובע מהידבקיות שיש לי שבגללן אני לא ניקלטת האם זאת הבעיה ? ומה אחוזי ההצלחה של נשים עם בעיה מסוג זה ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדר'

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

מיטל
    03/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדר' - תגובה

ד''ר צפנת וינר מגנזי
    03/09/2011

שלום מיטל,
    ראשית אני מציעה לשקול בירור כשל חוזר בהשרשה לאחר 6 מחזורי טיפול בהפרייה חוץ גופית , בירור זה כולל מספר בדיקות כמו קרישיות יתר, היסטרוסקופיה ויעוץ גנטי לבני הזוג. שנית, גלולות יכולות להיות טיפול בסימפטומים של אנדומטריוסיס אך אינן טיפול בפוריות. כמו כן אנדומטריוסיס פוגע בפוריות במספר מנגנונים, בין היתר עקב הידבקויות באגן אבל קיימת גם פגיעה בזקיקים בשחלה. את סיכוייך להצלחה בהפרייה חוץ גופית באפון ספציפי קשה להעריך על סמך האינפורמציה שנתת, אך אני מציעה להמשיך לנסות, משום שהפרייה חוץ גופית במקרה שלך היא האופציה שבכל מקרה תתן לך את הסיכוי המקסימלי להרות.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו