תזמון הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תזמון הזרעה
    טלטל
    17/01/2008

ערב טוב לך ד"ר,
    תוצאות בדיקות מהיום:
    פרוגסטרון 1.3 אסטרדויל 558
    שחלה ימנית: זקיק 15 מ"מ שחלה שמאלית: זקיק 14 מ"מ
    הרופא שלי הורה לי להמשיך להזריק את הפיוריגון 75 יח' גם היום, יום שישי ושבת
    וביום ראשון לעשות שוב בדיקת דם ו-US ואז נראה מתי ההזרעה.
    אני נורא חוששת שביום ראשון עקב ההזרקה של חמישי, שישי, ושבת הזקיקים יהיו גדולים מדיי ואם אזריק אוביטרל ביום ראשון ואבצע את ה-IUI בשני ובשלישי אז יהיה כבר מאוחר מידיי.
    מה דעתך? האם עדיף אוביטרל ביום שבת והזרעות בראשון ושני??
    המון תודות, אני פשוט נורא בלחץ שעוד חודש יירד לטימיון.
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזמון הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזמון הזרעה

פרופ' שחר קול
    18/01/2008

מציע לשמוע בעצת הרופא.
    יתכן וביוץ ספונטאני יתחיל בשבת, לכן מציע לקיים יחסים בסוף השבוע.
    בדיקת הדם ביום ראשון תוכל לשפוך אור על מצבך ההרומונאלי, ולהביא לתיזמון מיטבי של ההזרעה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

טלטל
    18/01/2008

מה טווח רמת הפרוגסטרון שצריכה להיות ביום ראשון על מנת שנדע כי לא החל הביוץ באופן
    טבעי ביום שבת ושנכון יהיה להזריק אוביטרל ביום ראשון ולעשות IUI ביום שני ושלישי?

המון תודות !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר שחר, הסבר

חנה
    18/01/2008

באוגוסט האחרון הפסקתי לקחת גלולות לאחר שלקחתי אותן במשך 10 שנים.
    מאז לא קיבלתי מחזור...הלכתי לרופא נשים שאמר לי לעשות את הבדיקות הנ"ל ושיש לעשותן רק ביום השני/שלישי של הוסת, מאחר ואין לי וסת בכלל הוא אמר לי לקחת גלולות לשבועיים כדי ליצור סוג של וסת מלאכותית בגמר השבועיים הללו. התוצאות שהובאו בהודעתי הקודמת הן תוצאות של זמן הוסת ולא כי התייאשתי וחזרתי לקחת גלולות, אני מתכננת הריון ולכן הגלולות הן כדי לקבל וסת ולא כדי להמנע מהריון בלתי רצוי...
    מטרת הבדיקות היתה לברר מה הסיבה לאי קבלת וסת במשך חצי שנה....ולכן באה שאלתי האם משהו לא בסדר בתוצאות הללו.

אני לוקחת אלטרוקסין 5 מק"ג לאזן ה-TSH (יום כן ויום לא) וברור לי שאני צריכה להעלות את המינון כדי לאזן אותו.

האם יש כדורים שיכולים לאזן את התוצאות האחרון ושאוכל לבייץ כדי להכנס להריון? האם יש להם תופעות לוואי?
    בעוד שבוע אעשה מעקב זקיקים באולטרהסאונד. (אפשר לעשותו ביום ה-15 ולא ב-14...כי לא אוכל לעשותו ביום ה-14)

מקווה שהסברתי את עצמי נכון ואני מודה לך מראש על המענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו