איבוד מחזור והפרשות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איבוד מחזור והפרשות
    אתי
    04/09/2011

האם הפרשות מוגברות ומחזור אחרון שגמגמם חודש שעבר והחודש מאחר יכול להעיד על אובדן המחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבוד מחזור והפרשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה-בבקשה תענו לי

אתי
    05/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבוד מחזור והפרשות - תגובה

ד''ר דוד ישי
    05/09/2011

שלום
    אם את בת 50 או יותר, יתכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה דחוף

אתי
    06/09/2011

לא בת 50 אלא בת 25 אבל זה קרה לי בעבר כששקלתי כמו ששקלתי היום(82) לא הייתי מקבלת מחזור טבעי רק עם כדורים...
    מה אתה ממליץ לי לעשות? קיים איחור של 10 ימים לפחות,רופא נשים ראה שהכל תקין ברחם ובשחלות ואמר שכנראה לא היה ביוץ החודש ובגלל זה המחזור לא מגיע...ולפני שבוע עשו לי שתן הריון והיה שלילי....האם לבצע בדיקת דם להריון? להגיע לרופא נשים שוב שיבדוק אותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה דחוף - תגובה

ד''ר דוד ישי
    07/09/2011

שלום
    כדאי לעשות בדיקת דם להריון ואם את לא, לקבל כדורים לקבלת הוסת. יתכן שכל העניין קשור בעודף המשקל. צריך לעשות בירור הורמונלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו