מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערב טובדנית17/01/2008
אני אחרי הוצאת חצוצרה עקב הריון חוץ רחמי, היה לי דימום של 4 ימים כמו מחזור והבנתי שזה עוד לא המחזור,
מתי אפשר לנסות שוב להכנס להריון, מיד במחזור הבא? או שבגלל ההליך הכירורגי כדאי להמתין עוד חודש או יותר?
שאלה נוספת שמציקה לי מאוד עקב מה שעברתי היא ממה זה קרה לי?
נאמר לי שאולי החצוצרה נפגעה עוד לפני,האם יכול להיות קשור ל
1.הפלה שעברתי בשבוע 15 לפני 7 חודשים ללא סיבוכים
2.צילום רחם באותו חודש של ההזרעה?
3.הזרעות?...חייבת לציין שבזמן ההזרעות שילשלתי נורא כמה ימים אולי היתה דלקת באיזור שפגעה בחצוצרה?
באופן טבעי אני חוששת שדבר כזה יקרה לי שוב,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנית שלום:
פרופ' שחר קול18/01/2008מאוד קשה לדעת את הסיבה להריון חוץ רחמי. יתכן ועל רקע גרידה קודמת, או דלקת קודמת, או סיבות אחרות.
ניתן לנסות ולהרות שוב במחזור הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר קול,
דנית18/01/2008אתה מתכוון ב"מחזור הבא",למחזור הראשון שיגיע ?אני מקווה תוך חודש או לחכות אחריו עוד מחזור?
מה הסיכויים שיקרה לי שוב דבר כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
פרופ' שחר קול18/01/2008מיד לאחר המחזור הקרוב.
אין ספק שאת בסיכון להריון חוץ רחמי נוסף. לכן, אם יושג הריון יש לעקוב אחר תקינותו ומיקומו באופן הדוק וקפדני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
דנית18/01/2008ד"ר קול אם תוכל להסביר בקצרה למה אני בקבוצת סיכון, בגלל הניתוח?
או שסטטיסטית בגלל שעברתי הריון חוץ רחמי?
אני מאוד חוששת
תודה דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכון
פרופ' שחר קול19/01/2008הריון חוץ רחמי קודם מציב אותך בקבוצת סיכון.
אין מה לחשוש!
ללכת קדימה בנחישות ובזהירות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)