מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

תגובה
ריקי07/09/2011תודה על התשובה.
תוכל בבקשה להסביר לי על מה יכולה להעיד ירידה משמעותית בהורמון אחרי עליה עיקבית שהיתה?
זה מה שהכי מטריד אותי.
תודה מראש,
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזכורת- אשמח לתשובה
ריקי11/09/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתריקי06/09/2011
שלום רב,
מחר הייתי אמורה לעבור שאיבה בטיפול IVF הראשון שלי.
לקחתי פיוריגון 125 יחידות במשך 12 יום ודקפפטיל לדיכוי.
ההורמון עלה לי יפה ורירית הרחם נראתה טוב. קבלתי הוראה להזריק אוביטרל אתמול לאחר בדיקת דם ואולטרסאונד.
היו לי בערך 7 זקיקים בסך הכל.
לאחר שהזרקתי אתמול אוביטרל בלילה, היום הגעתי לבדיקת דם והיתה ירידה בהורמון.
השאיבה של מחר מבוטלת!
לא קבלתי תשובה ברורה לגבי הסיבות האפשריות. האם יש לי בעיה?
אני מאוד מודאגת ובעיקר צריכה אינפורמציה. מה קרה לי??
הייתי מוכנה נפשית לזה שאולי זה לא יצליח בפעם הראשונה אבל לזה ממש לא ציפיתי.
חשוב לציין שהבעיה שאנחנו יודעים עליה היא שיש בעית זרע לבעלי. אנחנו כבר מנסים להיכנס להריון כשנתיים ועברנו מספר נסיונות הזרעה ללא הצלחה לפני שהגענו ל IVF.
תודה רבה
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
פרופ` דוד בידר07/09/2011לא הבנתי כלום. לא בודקים הורמונים לאחר אוביטרל אז לא ברור מה קורה אצלך בכלל.
מרגע הזרקת האוביטרל צריך לבצע שאיבה אחרי 36 שעות ואין צורך לבוא למחרת הזריקה לבדיקות.
לא ברור לי הסיבה לביטול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ריקי07/09/2011ההורמון שבדקו זה E2, הוא עלה יפה במשך הטיפול. ביום ב הוא הגיע ליותר מ 4000 וביום ג לאחר זריקת אוביטרל הוא ירד בערך ל 3400. (לא זוכרת מסםרים מדוייקים)
מה שנאמר לי הוא שגם אם יש עם מה לעבוד, אין טעם לעשות שאיבה כי הנסיון מלמד שאין הצלחה כי משהו לא תקין במערכת.
בבית החולים בו אני מטופלת הם עושים בדיקה ביום לפני השאיבה וב 95% מהמיקרים ההורמון ממשיך לעלות.
אני נמצאת ב 5%..
קבלתי הוראה לקיים יחסי מין שאולי אכנס להריון טבעי.
מקווה שהצלחתי להסביר.
תודה רבה
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר07/09/2011בבית חולים שלנו לא בודקים ואני לא מכיר את השיטה הזאת.
בכל המקומות שאני מכיר נותנים אוביטרל 36 לפני השאיבה ולא בודקים למחרת עלית או ירידת E2.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)