אני כבר מאוד מבולבלת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• המשך

סיוון
    13/09/2011

לפי הבדיקות ששלחתי לך לגביי הכל תקין אצלו?? (מאוד משמח לדעת !!!) ולגביי אני לא מבינה אם אפשר יותר להסביר לי מה הבעיה את הבדיקה הזו עשיתי ביום השני למחזור והרופא נשים הפנה אותי לבדיקה נוספת ביום ה20 של המחזור מה דעתך?? ואת הבדיקה שציינת שעליי לבצע שוב באיזה יום של המחזור רצוי לבצע ??
    תודה מראש
    סיוון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני כבר מאוד מבולבלת
    סיוון
    07/09/2011

הגעתי לרופא לצורך הפריה (ארהב ) הרופא שפענך את בדיקתת הדם שלי של היום השני למחזור טוען שיש לי בעיה בביציות (אני אמורה לקבל את הבדיקה בדואר) , בשיחה עם הרופא נשים שלי נאמר לי שהבדיקה תקינה לחלוטין !!! ואני מעוניינת לדעת מה מצב הביוץ אצלי אז רופא הנשים אמר שצריך להגיע ביום ה19 או ה 20 למחזור לעשות בדיקת דם לצורך העניין אני מאוד מבולבלת , לבעלי יש זרע חלש ובעיה גם בזרימה השאלה שלי היא האם טיפולי הזרעה יכולים לעזור לנו לפני לגשת להפריה ובנוסף האם באמת יש לי בעייה בביוץ ואך ואיזה בדיקה מאשרת זאת ???
    תודה מראש סיוון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני כבר מאוד מבולבלת

הוספת תגובה

• אני כבר מאוד מבולבלת - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/09/2011

אי אפשר לתת תשובות בלי לקבל בכלל נתונים .
    את צריכה לציין בת כמה את ומה התוצאות של הבדיקות.
    אם דיברת עם הרופא הנשים שלך אז מה הוא הסביר לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סיוון
    08/09/2011

הי אני בת 41
    תוצאות הבדיקות
    tsh ul trasensitive 1.630
    prolactin 8.2
    testosterone 21
    fsh 21.7
    hlh6.6
    progesterone 0.8

אני קצת מבולבלת לכן חשוב לי לקבל חוות דעת מהארץ !!! הרופא נשים שלי אמר שבדיקה זו תקינה , הרופא של ההפרייה אמר שהבדיקה הזו לא תקינה ויש בעייה עם כמות הביוץ או איכות הביוץ , הרופא נשים שלי אמר שלצורך בדיקת ביוץ צריך (וקבעתי תור ) לעבור בידקת דם ביום ה20 של המחזור אני פשוט מנסה לעשות קצת סדר לפני שאני מתחילה את טיפולי ההפריה ובנוסף לאור הבדיקות הללו בקשתי מהרופא שמטפל בהפריה לנסות לעשות חודש חודשים הזרעה והוא טוען שבמצבי ובמצב בעלי צריך מיד טיפולי הפריה (בעלי יש זרע חלש גיל 55 ויש אצלו גם בעיה של זרימת דם חוזרת הרופא לא ממליץ לנתח בכלל וגם בגלל הגיל שלו לבעלי יש 2 בנים מנשואים קודמים תודה מרא ש על הכל
    סיוון המבולבלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ` דוד בידר
    09/09/2011

לבעלך אין בעית זרע.
    לפי הבדיקות הלא מלאות ששלחת זה לא תקין ואם רופא הנשים אומר שזה תקין אז הוא לא מבין בפוריות.
    את צריכה לבצע בוסת בדיקה חוזרת של FSH.LH,E2 ו PROGESTERONE בדם ואז נגיד לך מה קורה.
    בשלב זה רופא הםיריון צודק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סיוון
    08/09/2011

ברצוני לציין פרט חשוב לפני שנתיים שהתחלנו להכנס להריון מיד אחרי חודשיים נקלטתי ובשבוע החמישי זה נפל באופן טבעי ללא התערבות רפואית ומאז ממש אי אפשר להכנס להריון , בעבר עברתי 2 הפלות 1 בגיל 21 והשניה בגיל 28 בעברי נקלטתי להריון מהריח היום זה הפך ללסיפור קשה ביותר כמה נתונים לגביי בדיקת זרע של בעלי
    volume 0.8
    count 18.0
    concentration 22.5
    percent motile 34.0
    concontration motlle 7.7
    progression 4 15%
    19% 3
    29% 2
    37% 1

4 normal (oval
    tall defct 5
    tail only 3
    cytoplasmic droplet 6
    lrregular 82
    תודה מראש על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ` דוד בידר
    09/09/2011

הפריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו