ערכי בטא נמוכים לאחר החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ערכי בטא נמוכים לאחר החזרת מוקפאים
    עינת
    07/09/2011

בתאריך ה-22/8, החזירו לי שני עוברים.לאחר 13 יום ערך הבטא היה 31 ויומיים לאחר מכן ערך הבטא היה 54.
    אני מבינה שהתוצאות נמוכות מאוד, ואני מאוד מודאגת.
    האם יש סיכוי שההריון הזה יתפתח באופן תקין?
    שמעתי סברה שאומרת כי לעיתים הריונות של מוקפאים מתחילים מערכי בטא נמוכים, האם זו סתם שמועה, או לה אחיזה במציאות? במידה וזו סברה מציאותית אשמח להבין את הסיבה לכך.
    אודה לתשובתכם המהירה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערכי בטא נמוכים לאחר החזרת מוקפאים - תגובה

ד''ר צפנת וינר מגנזי
    07/09/2011

שלום עינת,
    בשלב זה של ההריון הבתא אמור להכפיל את ערכו כל יומיים-יומיים וחצי. אצלך הערך השני לאחר יומיים הינו גבולי. יחד עם זאת, אני לא חושבת שיש ודאות שהתוצאה לא תקינה. אני מציעה להמשיך לעקוב אחרי הערכים אחת למספר ימים. לגבי הערך ההתחלתי, הוא יכול להיות נמוך ועדיין לעלות באופן תקין.לא ידוע לי על הבדלים בערכים ההתחלתיים בין עוברים טריים ומקפאים.אני מאחלת לך בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כניסה לים או לבריכה בשליש הראשון

עינת
    08/09/2011

קודם כל תודה על תשובתך המהירה..
    עשיתי היום, (היום ה-17 מההחזרה) בדיקה נוספת של בטא, שיצאה 145, ז"א יותר מהכפילה את עצמה מלפני יומיים (54).האם אפשר להרגע או שזה עדיין נמוך מידי?
    ושאלה נוספת: אני מתוכננת להיות מחר בים המלח, האם זה בסדר להיכנס לים ולבריכה?
    אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו