שאלה לפרופ' דוד בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' דוד בידר
    רונית
    08/09/2011

פרופ' בידר שלום

יש לי מס' שאלות אודה לך עם תוכל לענות לי

תוך 9 חודשים ניו לי 3 הריונות כימיים שהסתיימו כולם 24 יום לאחר הביוץ בבירור שנעשה לי ולבעלי הכל תקין אך יש בעיית קרישיות השאלה שלי היא האם כאשר בדיקות הקריוטיפ תקינות יש מצב שיכול להיות בעיית כרומוזומים אך יתכן 3 פעמים?
    או האם אתה חושב שזה עקב קרישיות יתר(בעיית פקטור 5)?

פרופ' בידר , אני לא הבנתי האם יתכן עקב קרישיות יתכן מצב של הריון כימי? ההריון לא התפתח ולא נצפה שק

אני מאוד הייתי קשובה לגוף במהלך ההפלות והרגשתי בכל 3 ההריונות שאני הולכת לקבל ווסת וההריון לא יחזיק היו לי כאבים עזים בבטן תחתונה השאלה השרשה יש לאחר 5 או 6 ימים לאחר הביוץ האם לדעתך כדי לקחת 5 ימים לאחר הביוץ קלקסן כי אני הרגשתי שמשהו לא תקין אצלי לאחר שבוע מהביוץ כך שנראה לי שעקב קרישיות יש בעייה כבר בהשרשה ומאוחד מידי להתחיל בבטא חיובי קלקסן כי כבר יש לי כאבי ווסת שזה בעצם לפני הפלה

אודה לך על חוות דעתך המקצועית והאם במידה ויקרה שוב הפלה עם קלקסן האם אפשר לפנות אלייך כרופא מטפל באופן פרטי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ' דוד בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' דוד בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    08/09/2011

אין בעיה של כרומוזומים אם הבדיקות שלכם תקינות.
    צריך להתחיל קלגסי כאשר בטא חיובי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו