מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופסר בידר - הפניהרופא פריוןMORAN10/09/2011
פרופסור בידר עזרת לי לפני שבועיים בשאלות על בדיקת ההורמונים
אשמח בבקשה לעזרה נוספת
אצלי ה FSH הוא 11.7
ואצל בעלי מסתבר שיש בעיות זרע המורפולגיה התקינה אצלו היא 1 %
הרופא נשים הפנה אותנו לרופא פריון במרכז לבריאות האשה ( אנחנו מכבי)
ושם ביקשו ממני להגיע עם תשובות של בדיקת פאפס וכירורד ( בדיקת שד) וצילום רחם
וכמובן הבדיקות זרע וההורמונים שלי
הרופא נשים לא הסביר לי יותר מדי והיה די ענייני קחי הפניה לרופא פריון ובהצלחה
אך יצא לי לקרוא שצריך כנראה גם לגשת לאורולוג ( מקריאה בפורומים שונים)
אשמח לדעת האם צריך או לא צריך
ובכלל מאד מבולבלת , אשמח לעזרה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופסר בידר - הפניהרופא פריון - תגובה
פרופ` דוד בידר11/09/2011הנתונים שאת כותבת משאירים גם אותי מבולבל.
את לא מציינת את גילך.
את נותנת תוצאה של בדיקה אחת שלא אומרת כלום.
גם לגבי הזרע את נותנת פרמטר אחד שאומר לי כנראה שבעלך עשה את הבדיקה דרך קופת חולים מכבי וזה לא אומר לי יותר מזה.
כעת שנינו מבולבלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב פרופ' בידר
MORAN11/09/2011אני מתנצלת אתה צודק פשוט לפני שבועיים רשמתי את הכל ומשום מה חשבתי שזה ברור אז מתנצלת :-) ולא התכוונתי לבלבל גם אותך :-)
ורושמת שוב
הגיל שלי , כמעט 37 יש לנו ילד מהריון ספונטי
ולאחר שניסינו כשנה כמעט עכשיו , הגענו לרופא נשים ועשינו בדיקות הורמונים ובדיקת זרע
רושמת את התוצאות שלי שוב:
TSH 2.37
PROLACTIN 91
LH 5.4
FSH 11.7
E2 113
PROGESTERONE 1.4
קטן מ 1.5 Testosterone Total
ולגבי התשובות של בעלי :
NORMAL FORMS % 1
ABNORMAL FORMS % 99
Vitality 63
מקוה שעכשיו זה ברור יותר
המון תודה על העזרה
הנתונים שאת כותבת משאירים גם אותי מבולבל.
את לא מציינת את גילך.
את נותנת תוצאה של בדיקה אחת שלא אומרת כלום.
גם לגבי הזרע את נותנת פרמטר אחד שאומר לי כנראה שבעלך עשה את הבדיקה דרך קופת חולים מכבי וזה לא אומר לי יותר מזה.
כעת שנינו מבולבלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופסר בידר - הפניהרופא פריון - תגובה
פרופ` דוד בידר11/09/2011עדיין נתת חלק ממכלול בדיקת הזרע אבל זה לא משנה כי אם את לא מצליחה להרות צריך להתחיל לעשות משהוא ויש לראות את כל הבדיקות שיצאו ולהחליט על סוג הטיפול.
אני לא מתרשם שהבעיה בזרע ורמת ה FSH מוגברת מעט ולכן יש לפנות לרופא שמבין בטיפולי פיריון כדי שיחליט מה הכי כדי לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)