הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה

קרני
    13/09/2011

אז אם הזרקתי אוביטרל זה יכתיב את הביוץ שלדעתך לא התחיל .וזה אומר שהזרע יכול להחזיק 36 שעות .עשיתי את בדיקות הביוץ בבית וזה הראה שאני בביוץ ביום שהזריעו אותי אז דיי מבולבלת יש סיכוי שאני יכנס להריון או שממש לא הוזרעתי בביוץ .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה
    קרני
    11/09/2011

הזריעו אותי היום בערכים של זקיק 16 פרוגסטרון 1.24 e2 185 וביקשו מימני לזריק אוביטרל .האם אפשר לבייץ בזקיק 16 . ? למה מומלץ להזריק אוביטרל אם הביוץ מתרחש זה לא משהה את הביוץ ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה

הוספת תגובה

• הזרעה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/09/2011

רמת הE2 נמוכה ולא ברור לי מדוע נתנו אוביטרל בזקיק כזה עם הורמונים נמוכים.
    מה ההסבר של הרופא המטפל בך?
    האוביטרל תמיד יגרום לביוץ הזקיק בכל גודל ואין אחרי זה שום ביוץ נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה

קרני
    12/09/2011

הם טענו שאני בביוץ ולהזריק אוביטרל כדי להשפיע על גופיף הצהוב .לפי איזה ערכים יודעים שמתרחש ביוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    13/09/2011

מה שאת כותבת זה בפרוש לא נכון ומי שאמר מה שאמר לא מבין בביוץ.
    הזקיק צריך לגדול סביב ה 18-20מ״מ והדם צריך להיות מעל 700 יחידות והפרוגסטרון כמו שיצא אצלך.
    כל מה שאמרו לך לגבי האוביטרל אין לו אחיזה במציאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו