מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכי הרמונים... מאוווד דחוף בשביליגבי13/09/2011
שלום,
לקראת הזרעה.. נסיון ראשון
ברקע PCO
מחזור אחרון 30/8
פיוריגון 50 יח' ליום..
11/9 זקיק 17 אך אסטרוגן 93 ו LH ירד מ 15 ל 4.5 קיבלתי עוד פיוריגון ואורגלוטרן
היום : זקיק 21 ... רירית 9.7 ........ LH 5.5 ופרוגסטרון 0.5 אז החליטו עוד היום פיוריגון 50 וגם אורגלוטראן...
לאף אחד אין הסבר למה שקורה
למה למרות כל ההתקדמות היפה אין עליה בהרמונים והאם עדיין ניתן לנצל את המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי הרמונים... מאוווד דחוף בשבילי - תגובה
פרופ` דוד בידר14/09/2011מה התקדמות יפה? קודם כל לא ציינת ערכי E2 בפעם השניה.
שנית כל הטיפול שאת מקבלת אינו טיפול מקובל בנשים עם PCO.
שלישית כבר בבדיקות הראשונות רואים שהבדיקות לא תקינות ומה שאת חשבת שהיה וסת לא היה וסת.
זקיק 17 לא מתאים ל E2 נמוך.
כך שכל הטיפול הזה צריך להפסק ולהתחיל נכון מהתחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גבי14/09/2011התכוונתי בהתקדמות יפה מבחינת הזקיק ועובי הרירית. פירוט הבדיקות:
8.9 זקיק 14 E2 36 פרוגסטרון 0.5 רירית 7.6 .. המשך פיוריגון 50
11.9 זקיק 17 E2 93 פרוגסטרון 0.8 LH 14.5 רירית 7.9... המשך פיוריגון 50 ואורגלוטראן
13.9 זקיק 20 E2=36 פרוגסטרון 0.5 LH=4.8 רירית 9.7 ... המשך פיוריגון 50 ואורגלוטראן
14.9 זקיק 21 E2=48 פרוגסטרון 0.5 LH=5 רירית 7.6.. המשך פיוריגון 50 צ'אנס אחרון ואורגלוטראן
הרופא חושב שהזקיק הזה לא איכותי.. יש ליין שיש לי ילד מהריון עם איקקלומין נסיון אחד.
אשמח מאוד אם תסביר לי את דעתך למה זה לא טיפול מקובל בנשים עם PCO ומה כן לדעתך מקובל
זה מאוד דחוף כי מחר תהיה החלטה סופית אם מפסיקים את הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומנם לא ראפאה אבל עד שיענה לך
מודאגת15/09/2011הפרופ'....
הוא התכוון שאין התקדמות לגבי הזקיק מבחינת ה -E2
כל זקיק בשל צריך להיות E2 בין 500-1000 ואצלך הוא אפילו לא עבר את ה-100
לכן הוא התכוון אין התקדמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
גבי15/09/2011היום רירית 5.3 וזקיק 21.. אפילו לא הסתכלתי על בדירקות דם..
הטיפול הופסק...
אך בכל זאת מאוד מעוניינת לשמוע את דעתך פרופ' בידר..
ולמה אתה חושב שדווקא אחרי אורגלוטראן המצב הלך והתדרדר..
מאוד חשובה בשבילה התייחסותך לנושא..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר17/09/2011הזקיק אומנם גדל אך הE2 נשאר נמוך במקום לעלות וזה משהוא לא רגיל ולא מתאים לכן צריך לעשות טיפול חדש ולראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
גבי17/09/2011תודה רבה על תשובתך אך הייתי מעוניינת לשמוע איך היית מתחיל טיפול לאישה עם PCO אם לא כמו שהתחילו לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר17/09/2011הייתי נותן גלולות על מנת להתחיל במצב שאין זקיק של 14 בתחילה והייתי דואג שה E2 יעלה כמו שצריך לעלות על ידי הגדלת מינון הזריקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעה מוזרהץץלפרופ' בידר
גבי19/09/2011שלום פרופ' בידר,
מאז שהפסקתי את הטיפול שניתן לי.. באותו יום קיימנו יחסים , יום למחרת התחיל אצלי דם בהפרשות.. אני די בטוחה שזה לא מחזור אך יש הפרשות מאוד מוזרות (סליחה על התיאור), אך יש הפרשות חומות, ורודות ולפעמים עם דם.. מה זה יכול להיות? הרי מחזור עוד לא הספיק להגיע גם אם הזקיק ההוא בייץ.. אז מה זה בעצם?
אני נורא מודאגת וגם לא מצליחה לתפוס את המחלקה טלפונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעה מוזרהץץלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר19/09/2011כל המערכת ההורמונלית שלך לא מסודרת ועוד על זה קיבלת זריקות ולכן תופעות הלואי ויש לבצע את מה שביקשתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גבי19/09/2011תודה רבה על המענה המהיר.. האם אפשר כבר להתחיל גלולות ממחר או לחכות לתחילת המחזור הבא ?
יש לציין שאכן קיבלתי גלולות לפני הטיפול בזריקות.. דבר שני שבשנה שעברה היתה לי תופעה כזו של דימום אחרי יחסים ובבדיקת משטח פאפ ראו שיש דלקת.. בגלל זה חשבתי שהפעם חזרה הדלקת אולי בגלל US וגינלי יומי (אולי אני סתם מקשקשת אבל אני די מבולבלת) .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר19/09/2011אבל אם תתחילי גלולות אז לא תוכלי להתחיל ל 4 לחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גבי19/09/2011לא הבנתי למה אתה מדבר על 4 לחודש.. הכוונה שזה לא יפול בחגים? אין לי בעיה לעשות הפסקה של חודש.. או לנסות איקקלומין שוב אולי זה יצליח כמו שהצליח לפני זה ונכנסתי ישר להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/09/2011נכון , התאריך זה טעות שלי הכוונה לחזור על הבדיקות של הפרופיל ההורמונלי לפני התחלת טיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גבי20/09/2011תודה רבה מכל הלב.. שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)