מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שחלות פוליציסטיותאתי14/09/2011
יש לי שחלות פוליציסטיות....הייתי שמחה לקבל הסבר חד משמעי מה זה בעצם, איך מטפלים בזה,האם זה מונע הריון,יש ניתוח מסויים שצריך לעבור,איך מתמודדים עם זה?????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רופאה.....
אתי14/09/2011אתי,אני לא רופאה אך יש לנו שני דברים משותפים גם לי קוראים אתי וגם אני פוליציסטית,זו לא מחלה ותופעה זו הינה בקרב 10 אחוז מהנשים בעולם,יש סברה כי מדובר בבעית פריון קלה ובכל מקרה ניתן לטפל בה כשרוצים להכנס להריון,ראוי לציין שבמקרים מסויימים גם נכנסים להריון ללא כל עזרה.התסמונת מאופיינת בדרך כלל בנשים מלאות,אקנה,שעירות יתר ונמיכות קומה,זה לפחות מה שהספרות אומרת,אני דווקא גבוהה ורזה וללא כל תסמין אופייני לפחות בהיבט החיצוני,מבחינת פרופיל הורמונלי,מקובל כי ערכי lh ו-fsh הינם ביחס של 1:1,בעוד שאצלנו הפוליציסטיות ערכי הlh הינם פי שניים או יותר (תלוי בחומרת התסמונת) מערכי הfsh,ניתן לראות גם באלטרסאונד מעין "מחרוזת פנינים" בשחלות,כלומר ריבוי זקיקים קטנים שאינם מגיעים לכדי הבשלה....
הסירי דאגה כי מדובר באחת מבעיות הפריון הקלות ויש לכך טיפול לכשתרצי להכנס להריון ב"ה,
מאחלת לך הצלחה,אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אתי15/09/2011האמת שרוב התופעות שהזכרת קיימות אצלי חוץ מאקנה...
לגבי נתונים הורמונלים אין לי מושג...בעבר עשיתי פרופיל הורמונלי ונאמר לי שהוא תקין...
עברתי הריון בטיפול הזרעה על בסיס מחזור טבעי איקאקלומין ואוביטרל אבל ההריון הסתיים כמעט בשבוע 9....
האם צ'יסטה בשחלה זה שחלות פוליציסטיות.?
כי נאמר לי שניתן להוריד את הצ'יסטות וזה פותר את הבעיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה נוספת מהרופאים
אתי16/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)