פרופ' בידר שאלה דחופה וקריטית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרופ' בידר שאלה דחופה וקריטית
    רונית
    16/09/2011

פרופ' בידר שלום
    .
    לפי מה שהבנתי מהרופא אני צריכה 5 ימים לאחר הביוץ להתחיל אנדומטרין פעמיים ביום 100 כל אחד דרך הנרתיק הביוץ עקב פרוגסטרון נמוך מאוד בהריונות (3 הפלות טבעיות ) 9.8 והריון נוסף 6.9 . אציין כי הביוץ שלי די מאוחר בין היום ה-18 ל-20 האם זה בסדר ביום הביוץ להתחיל את הנרות או שזה עלול להפריע להיווצרות הריון?

אני שואלת כי אני נזכרת בכאבים ישר מאיזור השחלות לפני הופעת בטא חיובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופ' בידר שאלה דחופה וקריטית - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/09/2011

הוספת פרוגסטרון כסיבה להפלות בגלל פרוגסטרון נמוך זה דבר בדיר ולא כולם חושבים שיש דבר כזה.
    בכל אופן הרופא שלך צודק.
    האם בדקת בדיקת דם לטרומבופיליה.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר

רונית
    17/09/2011

פרופ' בידר שלום

כן עשיתי בדיקת קרישיות ויצא שיש בעיה בפקטור 5 לכן הבנתי שצריך קלקסן אך האם זה בסדר להתחיל כבר מתחילת הביוץ אנדומטרין ולא מהיום ל-5 לביוץ כמו שאמר לי הרופא ? בגלל פרוגסטרון מאוד נמוך בתחילת הריונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/09/2011

עניתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו