בדיקות הורמונליות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקות הורמונליות
    אור
    19/09/2011

שלום,
    עשיתי בדיקות דם הורמונליות על מנת לברר מדוע עדיין לא הגיעה לי הווסת. אני כבר ביום ה 53 מהיום הראשון של הווסת האחרונה.
    אני כבר יותר מ-9 חודשים ללא גלולות והיה לי מחזור די סדיר קיבלתי כל 28-33 יום במשך 8 החודשים הראשונים להפסקה (בתקופה הנ"ל שמרנו ולא ניסינו להכנס להריון), חודש שעבר קיבלתי ווסת אחרי 45 יום והחודש עדיין לא קיבלתי...
    התוצאות הם :

TSH | mIu/l- 2.85
    Prolactin mIU/l- 324
    LH - Luteinizing Hormone IU/l- 20.3
    FSH IU/l -7.1
    Estradiol (E2) pmol/l- 239
    Progesterone nmol/L- 2.9
    HCG-B Qualitative שלילי
    Testosterone Total nmol/l - 2.3

מה התוצאות האלה מעידות???
    תודה רבה
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות הורמונליות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות הורמונליות - תגובה

ד''ר דוד ישי
    21/09/2011

שלום
    את ההורמונים צריך לבדוק ביום 3-5 למחזור. בהנחה שהבדיקה נלקחה בזמן, רמת ההורמונים מתאימה לשחלות פוליציסטיות. אני מהמר שלפני הגלולות היה לך מחזור לא סדיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות הורמונלית

אור
    21/09/2011

שלום דר'
    תודה על התשובה. אכן לפני שהתחלתי לקחת גלולות היה לי מחזור לא סדיר, זה היה לפני המון שנים בערך 10-11 שנים אני עם גלולות.
    כרגע אנחנו רוצים להכנס להריון מה לעשות? עדיין לא קיבלתי מחזוראני כבר כמעט ביום ה 60 מהיום הראשון של המחזור האחרון...
    איך בכלל אני אמורה לחשב את הזמן של הביוץ?
    הרופא שלי לא ציין שחלה פוליציסתית ואמר שאחרי שאני אקבל מחזור להתחיל לקחת כדורים שיסדרו את הביוץ האם זו הדרך??

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות הורמונליות

אור
    21/09/2011

שלום,
    שכחתי לציין שבדיקות הדם נעשו בזמן שאני לא במחזור בכלל אלא באיחור של 30 יום בערך... האם זה משפיע על התשובה שלך??

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות הורמונליות

אור
    21/09/2011

שלום,
    שכחתי לציין שבדיקות הדם נעשו בזמן שאני לא במחזור בכלל אלא באיחור של 30 יום בערך... האם זה משפיע על התשובה שלך??

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות הורמונלית - תגובה

ד''ר דוד ישי
    23/09/2011

שלום
    במצב של שחלות פוליציסטיות, ספק האם יש ביוץ וגם אם יש אין כמעט דרך לדעת הוא מתרחש. קרוב לודאי שתצטרכי עזרה תרופתית כדי שתבייצי וכדי שתוכלי להרות.
    אין טעם לחכות לוסת. צריך לקבל תרובה שתגרום לו להופיע, לקחת את הפרופיל ההורמונלי ביום הנכון ולתת לך תרופות לביוץ.
    אני מציע שתפני למרפאת פוריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו