הפסקת תמיכה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפסקת תמיכה
    הילה
    21/09/2011

12 יום אחרי החזרת 2 מוקפאים בני 3 ימים על ביוץ טבעי, בטא 212 אסטרדיול 689 ופרוגסטרון 136.5, אחרי יומיים בטא 646 אסטרדיול 763 ופרוגסטרון 142.7 לוקחת פעמיים ביום אנדומטרין וגינלי עד אתמול ונאמר לי להפסיק כי זה על ביוץ טבעי ואני לחוצה שמא ההורמון ירד אחרי ההפסקה ויעצור את ההתפתחות התקינה של ההריון, יש לי תור לרופא רק עוד 3 שבועות לדופק ועד אז לא עושה כל בדיקת דם או אולטראסאונד... האם באמת שמצב של החזרה על ביוץ טבעי אפשר להפסיק את התמיכה ככה מיד בלי לעקוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת תמיכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת תמיכה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    21/09/2011

שלום
    באופו תאורטי, במחזור טבעי, אין צורך בתמיכה הורמונלית. אבל אם החליטו לתת לך, אני ממליץ שתמשיכי עד שבוע 7 להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתנו לי מהחחזרה אבל אמרו להפסיק...

הילה
    22/09/2011

אחרי הבטא החיובית ואני חוששת שמא הפרוגסטרון שהיה עם הבטא 142 יתחיל לרדת ויזיק להתפתחות תקינה של ההריון, במיוחד שהרופא אמר שאין צורך לעקוב לא בבדיקות דם ולא באולטראסאונד עד האולטראסאונד בשבוע 7 של הדופק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתנו לי מהחחזרה אבל אמרו להפסיק... - תגובה

ד''ר דוד ישי
    23/09/2011

שלום
    אני מסכים שאין צורך לעשות מעקב הורמונלי ושצריך להמתין לאולטרסאונד.
    אם את לא שקטה המשיכי בתמיכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגו עלי אז מקפיצה

הילה
    22/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה...

עדי
    22/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו