לפרופ' בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופ' בידר
    שרון
    21/09/2011

שלום,

בשל מחלה ממנה אני סובלת נאלצת לשמור פוריות. בת 39.
    1. אם אני מקפיאה 20 ביציות - כפי שמאפשרים בקופת חולים- כמה אחוזים בערך מתוך ה - 20 שורדים את תהליך ההפשרה ומה הסיכויים להכנס להריון בעתיד מביצית מופשרת בכלל?

2. אם אחליט לשמור עוברים מוקפאים- לדוגמה 20 עוברים מוקפאים- כמה אחוז בממוצע בערך מתוך ה - 20 שורדים את תהליך ההפשרה? (אני יודעת שהדבר תלוי בהרבה גורמים, איכות הזרע וכו ונניח שגם איכות הזרע בסדר). (הבנתי שאחוזי ההריון ממוקפאים זה שני שליש לעומת הטריים).

3. האם יכולים להיות יותר מומים בעוברים מוקפאים בממוצע לעומת הטריים? כנ"ל לגבי ביציות שהופשרו והופרו.

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופ' בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    22/09/2011

תרומת ביציות זה טיפול ניסיוני שבארצנו אין בו ניסיון רב ובגילך הקפאת ביציות בסופו של דבר לא יביא לכלום.
    לדעתי עדיף להקפיא עוברים בזה יש לנו ניסיונות והצלחות.
    בכל אופן ההצלחות תליות בטיב הביציות או בטיב העוברים שיצאו בהפריה ובגיל 39 קשה לדעת מה הסיכויים בלי לדעת את תוצאות הגירויי השחלתי ותוצאוות ההפריה לאחר השאיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו