לכב' דר' דוד ישי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לכב' דר' דוד ישי
    דבי
    22/09/2011

בת 32 בריאה + 1 בריא ובעלי בריא. מנסה להרות בעובר תקין כ-4 שנים. כל הריון -עד כה 3- מסתיים בהפלה מוקדמת. גם לאחר נטילת אספרין ואנדומטרין. כל הבדיקות אפשריות כולל קרישיות הורמונליות גנטיות לי ולבעלי תקינות. גם פעמיים היסתרוסקופיה אחרי הפלות תקינה. בהפנייה מפרופ' לביצוע IVF או PDG קיבלתי סירוב מקופ"ח שלי כי "הפלות חוזרות סיבה לא מספקת לביצוע טיפולים". מה המלצתך? מודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכב' דר' דוד ישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכב' דר' דוד ישי - תגובה

ד''ר דוד ישי
    23/09/2011

שלום
    לדעתי, יש ספק האם PGD משפר את הסיכויים במקרים כמו שלך שבהם אין בעיה גנטית/כרומוזומלית ידועה. מכיוון שהתהליך מורכב ויש לו סיבוכים אפשריים לך ואולי לעובר, אני ממליץ להתחיל בטיפולי פוריות רגילים רק כדי להגדיל את התכיפות של ההריונות ולקוות שההריון המוצלח יגיע מהר יותר. אפשר גם לשקול להוסיף תרופות כמו הפרין, אספירין וכו'
    רק אם זה לא ילך להגיע ל IVF ואולי גם PGD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר דוד ישי-תודה

דבי
    24/09/2011

התשובה שלך לפנייתי (מ22.9.11) מספקת ביותר מודה לך מאוד על הגדשת זמנך! (אין צורך לענות להודעה זו.)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו