איקאקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איקאקלומין
    סופי
    24/09/2011

שלום
    אני אחרי 2 הפלות לפני 7 חודשים ומאז לא מצליחה להכנס להריון
    מגיל צעיר אני על גלולות כי המחזור שלי לא סדיר הריון ראשון נכנסתי לאחר הפסקת גלולות והריון שני נכנסתי לאחר הפלה
    קיבלתי לפניי 3 חודשים מרופאה שלי מרשם לאיקאקלומין
    בגלל שהמחזור שלי אינו סדיר
    ניסיתי לדחות את השימוש בתרופה זו אך
    החודש עשיתי בדיקות ביוץ החל מהיום השביעי של המחזור ועד שבוע ליום לפני שקיבלתי מחזור ולפי הבדיקות לא הופיע ביוץ
    היום בבוקר לאחר 33 יום קיבלתי מחזור ורציתי להתייעץ איתך אם כדאי לי להתחיל היום לקחת את הכדורים
    הייתי שמחה אם תוכל להסביר לי את ההוראות של שימוש הכדורים האלה\ והאם כדאי לקחת אותם
    (אם היום אני מתחילה לקחת אז ביום חמישי אני צריכה ללכת לעשות בדיקת דם של בדיקת זקיקים? והאם 5 ימים אחרי שמפסיקים את הכדורים אלה ימי הביוץ ?)
    אודה לעזרתך
    אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקאקלומין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקאקלומין - תגובה

ד''ר דוד ישי
    25/09/2011

שלום
    אי אפשר לעשות טיפול כזה בהתכתבות דרך הפורום. לפי התיאור שלך, את אכן זקוקה לעזרה עם הביוץ. אני מאוד ממליץ שאת העזרה הזאת תקבלי במרפאת פוריות ע"י רופא מומחה לפוריות. שם יגידו לך מתי צריך לקחת את התרופה, איך וממתי להתחיל אותה, מה המעקב הדרוש ומתי צריך לעשות את ההזרעה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו