דר' ישי ודר' קול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דר' ישי ודר' קול
    לילוש
    21/01/2008

שלום דר' ישי / דר' קול , רציתי לספר לכם שאני בהריון ואני רוצה להודות לכם על התשובות המקצועיות הסבלניות והרגישות! דר' ישי אתה נאלצת לסבול אותי גם בפורום יולדת!אז תודה.
    יש לי שאלה שמטרידה אותי, אני עובדת במחלקה גרעינית, החודש לא הגעתי לשם מלבד יום רביעי האחרון, כמובן שבמחלקה הגרעינית הצוות סופג קרינה מיינת בכמות מסויימת והבנתי גם באופן טבעי אנחנו סופגים קרינה זאת. ביום רביעי שהיתי במחלקה כשלוש שעות בקרבת חולים מוזרקים בלקופרייד, FDG ו- יוד 123 , לרוב הייתי במרחק של חצי מטר מהמטופל , כך שבטח ספגתי קרינה!אך איני יודעת את הכמות מכיוון שאין לי תג קרינה.
    ביום רביעי הייתי בשבוע 3 פלוס 5, ממש ההתחלה, אך שבוע חשוב בהתפתחות העובר!
    האם הדבר יכול לפגוע בהתפתחות האיברים? אני פשוט חרדה מאוד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דר' ישי ודר' קול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון!!

פרופ' שחר קול
    22/01/2008

שיהיה במזל!!
    הסיכון לפגיעה בעובר הוא קטן מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

חסוי
    22/01/2008

מה בדיוק זה בא לבדוק? ומה אני אמורה לעשות עם התוצאות? אם אלך לרופא רק ביום המחרת, אני יכולה לפספס משהו עם הביוץ או הזריקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו