שאלה לפרופ' בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר
    רונית
    27/09/2011

פרופ' בידר שלום רב

מה הסיבה שיש כאבים בשחלה השמאלית ממש בזמן גילוי הריון ? האם זה דבר שכיח?

לוקחת דרך הנרתיק קורינון פעם ביום האם זה מספיק? רשום שזה 8% פרוגסטרון האם זה מעט תמיכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ' בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    29/09/2011

האם עברת טיפול?
    כאבים בשחלה בזמן גילוי ההריון אינה תופעה מוכרת בחיי יום יום אלא אם עברת טיפולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר

רונית
    29/09/2011

פרופ' בידר שלום

חשבתי שיש הריון אך כנראה שלא קצת דאגתי אני מזריקה קלקסן ישר אחריי ביוץ ודאגתי שאותם תופעות חוזרות על עצמם עם קלקסן כי ב-3 הריונות לא תקינים ספונטנים ולא מטיפולים היו לי כאבים בשחלה אך זה הסתיים בהפלה עקב קרישיות כיום אני מתחילה כבר מהביוץ קלקסן ותמיכת פרוגסטרון . הרופא טוען שלא ניתן להוכיח שרק קלקסן זהה הגורם להפלות ונתן לי תמיכה להתחיל 4 ימים אחריי ביוץ.

מדוע קורינון 8% זה רק בבוקר האם זה מספיק כתמיכה?
    אחריי הביוץ החודש הזה היה לי כאבים בשחלה השמאלית מה הסיבה לכך? לפני חודשיים עשיתי בדיקות הורמונליות ביום ה-3 לווסת וצילום רחם והכל תקין לחלוטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    30/09/2011

התמיכה בפרוגסטרון מיותרת לדעתי אך קרינון זה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו