שלום שאלה על גונאל אף..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום שאלה על גונאל אף..
    דרומית 27
    04/10/2011

שלום לכם..אני בפרוטוקול ארוך מזריקה מזה כשבועיים דקא 0.1 פעם ביום בבוקר.. ומהיום התחלתי להזריק גם גונאל אף 112.5 למשך 5 ימים ואז אולט'..לא יצא לי ללכת לאחות שתסביר לי איך מזריקים נכון את הגונאל הסתכלתי על עלון המידה ולפי מה שמוסבר שם כך עשיתי..תרגיעו אותי שעשיתי נכון: פתחתי את העט (כלומר המכסה כמו בעט רגילה הורדתי) פתחתי את המחט(המחטים באים בצד העט בניפרד) הברגתי את המחט לעט, כיוונתי את החץ ל112.5 והרמתי את הבוחנה למעלה עד שהיה קליק(כלומר זה כבר עלה כזה במהירות עם קליק) ואז הזרקתי לבטן כמו שאני מזריקה דקא בצד הבטן בקו של הפיפיק בערך 5 אצבעות ממנו..עכשו הבוחנה הזאת שדוחפים היא מזריקה בקליק אחד את כול הכמות הרצויה? ועוד שאלה הבוחנה מהתחלה עומדת על 75 וה-75 הוא בצבע אדום בוהק כזה וגם אחרי שאני מזריקה היא נעצרת על 75 זה בסדר? או שהיא אמורה להגיע ממש עד הסוף כלומר צמוד לעט? מצטערת על שאלה קצת טיפשית שלי פשוט הזרקתי בערב וכול הבוקר הייתי בעבודה ולא היה לי זמן להגיע לאחות שתראה לי איך..עשיתי נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום שאלה על גונאל אף..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שאלה על גונאל אף.. - תגובה

ד''ר דוד ישי
    05/10/2011

שלום
    למרו שקשה לדעת לפי התיאור שלך האם הזרקת נכון או לא. ההתרשמות שלי היא שכן. אבל את החייבת לגשת לאחות ולקבל הדרכה כדי להיות בטוחה שזה אכן כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גונאל F

עלמה
    06/10/2011

שלום לך,

בפעם הראשונה נדרש להבריג את המחט ולסובב ולכוון את הבוכנה לכמות הקטנה ביותר 37.5 וללחוץ עד הסוף אח"כ את מכוונת למינון הרצוי אותו קבע לך הרופא וכמובן את מחדירה את המחט כפי שציינת שהזרקת ולוחצת על הבוכנה עד הסוף שומעים קליק מחכים כמה שניות ומוציאים. זורקים את המחט וסוגרים את העט
    בהצלחה ושתהיה שנה פוריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו