מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיואשתרוצהריון04/10/2011
אני בת 29 לאחר לפרוסקופיה ניתוחית וכריתת חצוצורה ימנית ובחצוצרה שמאלית הצליחו לנקות את ההידבקויות.
עברתי 3 טיפולי אקוקלומין ואוביטרל שלא צלחו.
לאחר מכן הופנתי להפריה חוץ גופית, עברתי שאיבה והחזרת 2 טריים - בטיפול של קפיפטיל וגונאל ביחד ואוביטרל לפני ההחזרה- לא הצליח.
שוב טיפול באקקלומין ואוביטרל ואז החזרת מוקפאים - לא הצליח.
ואז עשיתי שוב שאיבה באותה הצורה אך הפעם החזרתי 3 עוברים טריים.
ושוב, לא הצליח.
הרופא עכשיו שינה לי את המרשם לפרוגינובה 3 פעמים ביום לשם החזרת מוקפאים.
אני כבר מיואשת ולא מאמינה לכלום.
יכול להיות שיש לי עוד בעיה שהרופא לא רואה באולטרסאונד? יכול להיות שהחצוצרה השניה לא תקינה? אני כבר ממתחילה להתייאש מהרופא שלי , כאילו שהוא זורק על מרשמים כל פעם כמו שפן ניסיון.
שמעתי שהסיכוי להחזרת מוקפאים היא קטנה יותר וזה גם עוד משהו שמדכא אותי.
ועוד משהו שנורא מעצבן אותי! הרופא שלי מחזיר את העוברים בלי להסתכל באולטרסאונד. האם זה תקין? יש רופאים שעובדים ככה ומצליחים?
אוו אני מתחילה להתייאש...הצילו!!
כאילו שזה לא נגמר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה אותך ומזדהה....
גילי04/10/2011החזיקי מעמד ואולי גם החליפי רופא- אם זה מה שיגרום לשיפור מצב רוחך ויוסיף לך כוחות מחודשים ותקווה.
את צעירה... הכל יסתדר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
יעל06/10/2011אני באמת שוקלת להחליף רופא..רק שכל פעם משהו אחר מחזיק אותי איתו..
אני מקווה שזה יהיה הטיפול האחרון ואז לא אצטרך לחשוב יותר.
אבל תורה בכל מקרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת - תגובה
ד''ר דוד ישי05/10/2011שלום
בטיפולי IVF , אין חשיבות לחצוצרות. אל תתיאשי. הסיכוי של מוקפאים הוא אכן מעט נמוך יותר , אבל יש בהחלט סיכוי להריון.
יש הרבה רופאים שמחזירים עוברים ללא אולטרסאונד עם תוצאות טובות מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת בשורה טובה לשמוע..
יעל06/10/2011אני מקווה שהפעם כבר יצליח..
צריך כל כך הרבה כוחות נפשיים..אבל גם צריך להגיד תודה שיש לנו רפואה הישראל כל כך טובה.
שתהיה שנה טובה וגמר חתימה טובה לכל בנות ישראל
ואמן שהשנה יתגשמו כל חלומותינו להביא לעולם ילד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)