דימום מוזר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום מוזר
    תמר
    07/10/2011

החזרת עוברים ב 14.9, בדיקות הביתא היות תקינות ועלו בצורה יפה- 345-819.
    ביום שלישי ה 4.10 התחיל דימום חזק בלילה (3 לפנות בוקר) בבוקר עשיתי בדיקת ביתא שיצאה תקינה -13200
    אך הדימום לא פסק אלה שינה צבע מאדום לחום עם קרישי דם ומשם לכהה מאוד כמעט שחור.
    חשוב לי לציין שאני לוקחת תמיכה 3 נרות אנדמומטרין ו-3 אסטרופם. בעקבות הדימום במקום אנדומטרין רשמו לי 3 אוטרוגסטן. אך הדימום לא מפסיק.
    מה עלי לעשות? לחכות לאולטרסאונד עוד שבוע וחצי? לבקש להקדים או בדיקת דם נוספת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום מוזר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום מוזר - תגובה

פרופ' דב פלדברג
    08/10/2011

לתמר שלומות,

ראשית אני חייב לציין, עפ"י רמות הבטא של 13200 שההריון ממשיך להתפתח כסדרו, למרות הדימומים מהם את סובלת. שנית, במצב הנתון רצוי לעבור לזריקות של פרוגסטרון כי במקרה של דימום אקטיבי הנרות הנרתיקיים אינם נספגים כראוי. שלישית, אני ממליץ בחום לבצע בהקדם בדיקת אולטרסאונד וגינלי לקביעת תקינות ההריון כי בערכי בטא כאלה אפשר כבר לראות פרטי רבים לגבי השק ההריוני, המבנה העוברי, הדופק העוברי וכו'.

בהצלחה ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו