איכות ביציות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איכות ביציות
    אני
    09/10/2011

נשאבו 20 ביציות 18 הוגדרו כבשלות . 14 עברו הפריה בICSI ( זאת לאחר פעם קודמת בשיטה הרגילה לא הצליחו להפרות .... ) הוחזרו 3 עוברים ביום 3 עים 8 תאים . את היתר לא הצליחו להקפיא . אני בת 36 האים הדבר מראה כי איכות הביציות היא נמוכה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איכות ביציות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איכות ביציות - תגובה

ד''ר דוד ישי
    09/10/2011

שלום
    זה לא שלא הצליחו. הם כנראה לא המשיכו להתחלק. אני מניח שיש לזה קשר לאיכות הביציות ואולי גם לדברים אחרים. מצד שני, העובדה שנוצרו 3 עוברים שהתחלקו יפה ב 72 שעות, מעודדת ובהחלט נותנת סיבה לאופטימיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

אני
    10/10/2011

נאמר לי שהיו 2 בילוסציסטים שהתפתחו אבל היו בהם הרבה שברים ולא היה כדאי להקפיא .
    שאלה נוספת - האים שינוי פרוטוקול יכול להביא לשינוי ולאפשרות מוקפאים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי - תגובה

ד''ר דוד ישי
    12/10/2011

שלום
    הפרוטוקול הוא כמובן לא הגורם העקרי שמשפיע על איכות העוברים אבל יש לו השפעה. שווה לנסות פרוטוקול אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו