שאלה דחופה לרופאים - מבוהלת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לרופאים - מבוהלת
    אח
    09/10/2011

שלום, אני לאחר מחזור מוקפאים בו הוחזרו 2 מוקפאים. לאחר ההחזרה התחלתי לקחת 3 כדורי אנדומטרין ביום. ביום חמישי יום 8 להחזרה היתר הפרשה וורודה בערב שהמשיכה ליום שישי בבוקר וחשבתי שאני מקבלת ווסת ולכן הפסקתי תמיכה. היום יום א הלכתי לעשות בדיקת דם יום 11 להחזרה ויצא 526 . האחות אמרה לי לחזור מיד לתמיכה וכשהכנסתי את המוליך יצא איתו מעט דם כהה. חשוב לציין שבמהלך השבת היו לי אולי שתי טיפות דם על התחתונית. האם הפסקה האנדומטרין ליומיים שישי ושבת במחזור החזרת מוקפאים טבעי כזה יכולה לגרם נזק? אני כל כך מפחדת שהדימום הוא כתוצאה מזה למרות שההפרשה הורודה החלה עוד כשלקחתי את האנדומטרין? מצטערת על הסרבול במידע פשוט מאוד לחוצה. אודה להתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוסף למה שכתבתי

אח
    09/10/2011

האם זה בסדר לחזור לקחת אנדומטרין לאחר יומיים הפסקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה לרופאים - מבוהלת - תגובה

ד''ר דוד ישי
    09/10/2011

שלום
    קרוב לודאי שלא קרה נזק ממשי בגלל ההפסקה הקצרה בתמיכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו