FSH בפרופיל תקין עולה בזמן גירוי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• FSH בפרופיל תקין עולה בזמן גירוי
    יערה
    10/10/2011

אני בת 30 בכל הבדיקות הקודמות FSH תקין בפרופיל הורמונלי (מתחת ל9), בזמן גירוי עולה לפעמים עד 20 (אני בד"כ לוקחת מינון של עד 300 של גונדוטרופינים). אני לאחר 5 כשלונות של IVF, (בניסיון הקודם נקלט אך בחצוצרה ועברתי ניתוח). הוסבר לי מהמעבדה שחלק גדול מהביציות אינן איכותיות (אני גם מגיבה במספר נמוך יחסית 4-6 ביציות) הרופא הסביר לי שיש לי רזרבה שחלתית נמוכה? האם זה נכון ואיך ניתן להתגבר על בעייתיות זו? אודה לכם על הסבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני שמעתי על סטרואידים

מאיה
    12/10/2011

תתייעצי עם הרופא שלך. לעיתים זה גורם לכך שהזקיקים שיתפתחו יכילו ביציות איכותיות יותר (או משהו כזה...).
    בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• FSH בפרופיל תקין עולה בזמן גירוי - תגובה

ד''ר דוד ישי
    13/10/2011

שלום
    אם את מגיבה למינון גבוה במספר נמוך של זקיקים זה אומר שהרזרבה השחלתית שלך נמוכה. לצערי אין לזה טיפול. לאחרונה מדברים די הרבה על תוסף מזון שנקרא DHEA . שאלי את הרופא שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו