אוףף התייאשתי כבר..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אוףף התייאשתי כבר..
    דרומית 27
    10/10/2011

אני כבר יותר משבועיים מזריקה דקא 0.1 כול בוקר ולאחרונה הזרקתי גם גונאל 112.5 למשך 5 ימים שלא הניב שום תוצאה הזקיקים היו קטנים שלשום בסונר רק 4 מ''מ..העלו לי את המינון בגונאל למשך 3 ימים להזריק 150 ולבוא ביום רביעי לסונר שוב..עכשו מזה כ 3 שבועות מאז שהתחלתי את כול הזריקות אני עם חום שעומד על 38+ חייה רק על אקמול או נורופן , רופא משפחה רק נותן לי כול מיני מרשמים לתרופות וזהו..לאחרונה רשם לי אנטיביוטיקה עדיין לא קניתי אני מפחדת שזה יפגע בטיפול..לי ניראה בכול אופן שהחום הוא תופעות לוואי של הגוף לזריקות כי בחיים לא הייתי חולה עם חום 3 שבועות מה גם שזה רק חום אני לא מצוננת ולא כלום.. מה אתם אומרים הגיוני שהחום הוא מהזריקות? האם יעשו לי שאיבה כשאני עם חום? כלומר אני יכח אקמול לפני השאיבה (גם ככה מומלץ לכחת משכח כאבים לפני השאיבה) אבל יעשו לי או שאני סתם מתענה כרגע עם כול הטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוףף התייאשתי כבר..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

דרומית 27
    11/10/2011

אתם מדלגים פה על אנשים חופשי וההודעה כבר בעמוד השני..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוףף התייאשתי כבר.. - תגובה

ד''ר דוד ישי
    13/10/2011

שלום
    אני מניח שאם יבשילו זקיקים, יעשה כל מאמץ לשאוב אותם. את מצידך צריכה לעשות כל מה שדרוש כדי לטפל בבעיה, כולל אנטיביוטיקה אם צריך.
    את חייבת לידע את הרופא המטפל
    אני ממליץ שתבדקי נוגדנים ל CMV

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו