מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף דחוף דחוףףףףףףףדרומית 2712/10/2011
שלום לכם..אני כבר מעל 3 שבועות מזריקה דקא 0.1 כול יום ו 5 ימים הזרקתי גונאל 112.5 שלא הניב תוצאות העלו לי מינון וכרגע אני מזריקה כבר 3 ימים 150 בגונאל, היום הייתי באולט' נצפו 2 זקיקים בגודל 9 מ''מ ועוד כמה של 8 מ''מ והשאר קטנים..האחות נתנה לי הנחיה שביום שני ב17 לחודש השאיבה אמרה מהיום עד יום שבת להזריק דקא וגונאל רגיל כמו שהזרקתי לפי 150 בגונאל וביום שבת להזריק דקא ובערב ב20:00 אוביטרל ואז ב16 לחודש לא להזריק כלום וב17 לבוא לשאיבה.. לא ניראה לכם שעד יום שני הביוץ כבר יתרחש? כי אני יודעת שאחרי לכיחת אוביטרל יום למחורת מתרחש הביוץ ככה היה לי בהפריה לפני 3 שנים הזרקתי אוביטרל ב20 בערב ובשעה 8 בבוקר למחורת הייתה השאיבה..אז למה עכשו אני צריכה להמתין יום אחד בלי זריקות (לאחר אוביטרל) ורק יום אחרי תהיה השאיבה? אני מפחדת שאני יאחר את המועד וילך לי כול הטיפול לפח..ממתי נותנים הנחיות 5 ימים לפני השאיבה ועוד שהזקיקים הגדולים כבר 9 מ''מ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף דחוףףףףףףף - תגובה
פרופ' דב פלדברג13/10/2011לדרומית שלומות,
כל צורת מתן הפרוטוקול הטיפולי והמעקב של ההכנה לשאיבה הפעם, לא נראה לי. את חייבת לדבר עם הרופא המטפל או עם האחות שנתנה לך את ההוראות ולדרוש להבדק מחר שוב, כדי להעריך את גודל הזקיקים ולקבוע במדוייק את מועד השאיבה. אי אפשר לעשות קיצורי דרך בגלל החגים או סופ"ש.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואי..
דרומית 2713/10/2011ועם אני ילך מחר בבוקר (יום שישי) יעשו לי אולט' למרות שאני לא מוזמנת? אין לי מושג עם היחידה עובדים בסורוקה בכלל ימי שישי..שאני לא יגיע סתם..יש לציין שאני ממשיכה עם גונאל 150 ויש לי כבר כאבים המומים כאלה בשחלות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי ותבדקי אל תחששי
גילי13/10/2011יקבלו אותך בלי בעיות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)