טיפולי ivf כושלים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפולי ivf כושלים
    רינה
    24/01/2008

שלום רב, עברתי לאחרונה שני טיפולי ivf בשניהם נקלט כנראה אחד העוברים, אולם מיד אחרי כמה ימים החל דימום והבטא החלה לרדת.
    בטיפול הראשון הדימום החל יום אחרי בדיקת הדם הראשונה שבה הבטא היתה 40 וכבר למחרת בבדיקת הדם הבאה הבטא היתה 53 ואז החלה לרדת.
    בטיפול השני הבטא היתה נמוכה יותר - 21 אולם היא עלתה ל- 42 אחרי יומיים, אחרי יומיים נוספים עלתה ל- 65, יומיים נוספים עלתה ל- 88 ואז ל- 228. אולם יומיים אחר כך החל דימום קטן מאוד, כמה טיפות בכל פעם עם הפרשים של מספר שעות בין דימום לדימום. עשיתי 4 ימים אח"כ בטא והבטא ירדה ל- 210 ואח"כ ל- 170.
    האם מצבים אלו נקראים הפלות?
    האם יש דרך לבדוק האם יש בעיה בביצות שלי? מעבר לזה כל הבדיקות תקינות ובעיית הפוריות שלי מוגדרת כלא מוסברת, ללא סיבה.
    האם ניתן להמשיך כבר בטיפול, או אולי כדי לתת לגוף להרגע מעט מההורמונים ולתת לו מנוחה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי ivf כושלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי ivf כושלים

פרופ' שחר קול
    24/01/2008

מדובר על הריונות "כימיים". או הפלות מאוד מוקדמות. זה קורה הרבה מאוד, לצערנו.
    אפשר לנוח חודש - חודשיים, ולחזור לטיפולים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

רינה
    24/01/2008

האם יש סיכוי שו בבעיה בביציות שלי? האם יש דרך לבדוק זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינה

פרופ' שחר קול
    24/01/2008

כן בוודאי.
    אין דרך לוודא זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו