PGD

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• PGD
    ורד
    16/10/2011

שלום רב,
    עקב נשאות גנטית עברתי 4 טיפולי PGD. בשלושת הטיפולים הראשונים החזירו 3 עוברים ובטיפול האחרון 5 עוברים אך עדיין לא נקלט אף עובר.
    יש לציין שאני בת 32 ויש לי ילדה בת שנתיים (גם IVF, טיפול שני, בלי PGD עקב בעיית זרע)

האם מומלץ לבצע היסטרוסקופיה ובדיקת קרישיות? מה עוד אני יכולה לעשות?
    מספר העוברים אצלי תמיד גבוה ומחזירים לי עוברים איכותיים. (בכל שאיבה יש לי בין 18 ל 23ביציות שמתוכן 80% הפריה)

האם הביופסיה פוגעת בעוברים עד כדי כך שהם לא מצליחים להמשיך להשתרש? תמיד נאמר לי שהעוברים שלי ממשיכים להוסיף תאים לאחר הביופסיה.

אני מתחילה להתייאש :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PGD

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

ורד
    17/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PGD - תגובה

פרופ' שחר קול
    17/10/2011

1. היסטרוסקופיה מומלצת אם יש ממצא חשוד בא.ס., או אם עברת הליך העלול לגרום לנזק לרירית הרחם. בדיקת קרישיות - אפשר לבצע, אם כי סביר שלא יימצא ממצא משמעותי, שכן רק לפני שנתיים הבאת הריון לסיומו המוצלח ללא כל טיפול בנוגדי קרישה.
    בכל מקרה, אם תבצעי בדיקות קרישה, סביר מאוד שתחזרי עם המלצה לטיפול בזריקות קלקסן...
    2. ביופסיה אינה אמורה לגרום נזק לעוברים, או להקטין מיכולתם לעבור השרשה ברחם.
    3. בשלב זה של הטיפול יש מקום לשיחה עם רופא היחידה המטפלת בך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו