לכל המייחלות לאמהות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לכל המייחלות לאמהות
    שולי
    16/10/2011

שלום לכולן...

בערב ראש השנה
    כ"ט באלול תשע"ב
    קיבלתי מתנה מדהימה
    וילדתי את בתי בכורתי
    שחר
    בתהליך הפוריות וההריון ליווה אותי
    באצילות נפש ומקצועיות רבה המלאך
    ד"ר קול שחר
    כל החששות והחרדות פגו מעצם נוכחותו
    בכל שלב ושלב
    עד לידתה של בתי שחר הנסיכה
    ד"ר קול אנו נודה לך
    עד אחרון ימינו
    ונספר לכל אישה הרוצה
    לקבל את תואר הכבוד אימא
    שיש פתרונות לכל דבר
    וכתובת להצלחה-ד"ר קול שחר.
    לך מירה גל -על רגישותך על זמינותך ונגישותך לי,בכל שעה בכל שאלה
    בעידוד ובתמיכה.

אני ושחר הקטנה נגדל קצת ונבוא לומר לך תודה.
    באהבה שולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכל המייחלות לאמהות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכל המייחלות לאמהות - תגובה

פרופ' שחר קול
    16/10/2011

חיבוק גדול, ואיחולים לאושר ושימחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולי

שיר
    17/10/2011

איזה כיף לשמוע שהיה לך טיפול כל כך טוב ונעים, שהיום את כבר אמא, ושהגשמת את הרצון העז להודות למי שטיפול בך. יבורכו רופאים כאלה.

גם אני תקופה ארוכה רק חיכיתי לרגע הזה, לחבוק ילד/ה, ולהודות, פשוט להודות לרופא המדהים שטיפל בי מעל ומעבר למצופה, עד לרגע מסוים שהתחילו להתעורר כל מיני בעיות הקשורות בטיפולים, ואז הוא התחיל להיות אליי שיפוטי. מהרגע הזה זה כבר היה פחות נעים, אבל ההערכה אליו - על ההשקעה שלו ועל היחס שהיה אז, נשארה. כל כך קיוויתי להודות לו כשאני עם ילד/ה ביד, אבל לצערי, היום, נראה לי שהוא אפילו שמח על אי הצלחתי, כשבנתיים הוא הודיע לי בצורה מאוד לא רגישה על הפסקת הטיפול בי.

הרצון להודות לו על כל מה שהשקיע - עדיין קיים, אבל הפגיעה מהשיפוטיותך שלו ומהיחס שבא בעקבות זה, ואולי יותר מכך מההרגשה שהוא שמח שלא הצלחתי, פשוט מרסקים אותי.
    אין לי מושג איך להתמודד עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט תפנימי שאי הצלחה שלך היא קודם

גילי
    19/10/2011

כישלון ש ל ו .

מרןפאים כאלו כדאי לברוח וכמה שיותר מ ה ר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסנדי

שיר
    19/10/2011

היי סנדי,

אני מודה לך על הרצון לחזק אותי, אבל כמו שיכלת לקרוא, למרות יש לי הרבה כעס על הרופא הזה, יש לי גם המון המון מילים טובות על תקופה ארוכה שהייתי מטופלת שלו.

אני מקווה שהרופא הזה ייקח את זה כביקורת בונה, אבל אני בשום לא מסכימה עם ההמלצה לברוח ממנו. זה לא הרופא שהייתי כותבת עליו את זה. ההפך, באופן כללי מדובר ברופא שהיה תמיד מדהים בעיניי, וחבל פשוט שהוא כל כך שיפוטי, עד כדי כך שזה גרם לו לפגוע בי ולהפוך מרופא רגיש לרופא שמודיע הודעות בחוסר רגישות נוראי, עד כדי שמחה לאיד.

אני מאחלת לרופא הזה להיות פחות שיפוטי, וכשמתועררות בעיות מיוחדות הכרוכות בטיפלים, לזכור שזה לא באשמתנו, ואם אנחנו פנינו לעזרה מסוימת כדי לפתור בעיה מסוימת, סימן שבאמת אנחנו זקוקות לה, ולנסות לעזור בכך גם בעניינים הפרוצדורליים, מתוך הבנת העניין, מבלי שסיבות פוליטיות יגרמו לכל האי נעימויות האלה.
    מסתבר שכשהגישה היא עניינית וחיובית - יש פתרון לדברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקום להשתלח ברופא - תפנימי משהו

רות
    19/10/2011

אני לא יודעת מהן הסיבות שבגללן את מכפישה את הרופא שטיפל בך. הוא לא פה כדי להגיד דברים להגנתו. אבל - יש לי נטייה דווקא להאמין שהדברים הם לא בדיוק מה שכתבת. יתרה מזאת, אם את לא מרוצה מהטיפול שלו, למה שלא תשבי איתו ותגידי לו את הדברים, במקום להכפיש אותו פה. מעשה כל-כך לא יפה.
    יתכן ואת צודקת בתחושותייך, אינני יודעת את פרטי המקרה, אך קשה לי להאמין שרופא פוריות יתייחס כך.
    משום מה התמונה לא שלמה.אני יודעת שאילולא אני הייתי נפגעת מרופא מסויים, הייתי מנסה להבין למה בדיוק "הוא מסרב לטפל בי".
    אני בטוחה שיש בידיך עוד פרטים שלא כתבת, וזה אינו הוגן להציג תמונה רק מהצד שלך.
    בשורה התחתונה - את עושה עוול לא הוגן. תחשבי על הדברים , אבל לא בשעה שאת כואבת ורגישה, קחי לך זמן עם עצמך ותחשבי אם באמת ככה הם פני הדברים כמו שהצגת. אני בטוחה שכתבת ממקום של כאב, ועם כל ההבנה והרגישות שיש בי לתהליך שאת עוברת, יש דברים שאנו הנשים צריכות להתייחס אליהן ממקום של רציונאליות.
    בכל מקרה, אם את לא מרוצה ממנו - קחי לך רופא אחר. ושיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוית - איפה ראית הכפשה?

שיר
    19/10/2011

אם תקראי את תשובתי לסנדי, תראי שכתבתי בדיוק הפוך מהכפשה!!!

אני מעלה כאן אי נוחות שנוצרה לי מולו בגלל שיפוטיות שלו כלפיי, כשבעצם רציתי כל כך להודות לו. אז איפה ההכשפה? יכול להיות שאני מעלה כאן בעיה של מטופלת מול רופא ושל רופא מול מטופלת, אבל זאת לא הכפשה וזה ממש לא נכתב מתוך כוונה להכפיש!!!

חבל להעביר ביקורת מבלי לנסות קודם לקרוא ולהבין מה כתוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוודאי שקראתי וקראתי היטב

רות
    19/10/2011

כשאת כותבת שהרופא שמח לאיד על אי הצלחתך - מבחינתי כקוראה זוהי הכפשת מקצועיות הרופא. ואם את באמת חושבת שהוא שמח לאיד על אי הצלחתך אז למה את עדיין רוצה לשוב אליו? משהו לא מסתדר פה.
    אם הייתי אני מרגישה שרופא מסויים מתייחס שמח לאיד על אי הצלחותיי בטיפולים, כמו כל בן אדם הגיוני - הייתי מדירה רגליי מאותו רופא. לא נתפס לי פשוט שאחרי יחס כזה "כביכול" שהרגשת את עדיין אומרת שבוודאי שתשובי אליו.
    אני פשוט תוהה האם באמת את רואה את התמונה האמיתית. מדברייך משתמעת תמונה מאוד לא ברורה. בגלל זה כתבתי שכדאי מאוד שתבדקי האם באמת מה שאת מרגישה, ה"שמחה לאיד" היא נכונה.
    לי באופן אישי קשה להאמין שרופא מקצועי ומדהים לדברייך יתייחס כך למטופלותיו.
    ושוב, אם הוא כך התייחס אליך, מדוע שתשובי אליו?
    אין לי כוונה להאשים פה מישהו. פשוט נראה לי לא פייר כשאר את מציגה צד אחד שלך שייתכן מאוד והוא לא אובייקטיבי.
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוית

שיר
    19/10/2011

רוית שלום,

לפי מה שראיתי בחודש חודשיים אחרונים, את מגיבה סדרתית כאן שנותנת כאן סדרת חינוך לכל הבנות.

אם תקראי היטב את מה שכתבתי לשולי, וגם מה שעניתי לסנדי, אבל תקראי טוב ותנסי באמת להבין מה כתוב שם, תביני שבאמת נוצרה בעיה של אי נוחות ואפילו של כעס, ועדיין, למרות הביקורת הבונה שאני מנסה להעביר כאן, אני רוצה במקביל להודות לו על שירות מעל ומעבר שהוא נתן לי במשך תקופה ארוכה ולכן, אפילו לא יכולתי לראות שמישהי המליצה לברוח ממנו, כי הוא דווקא רופא שהייתי ממליצה עליו, למי שאין כל מיני בעיות מיוחדות המצריכות כל מיני עניינים פרוצדורליים מיוחדים.

הרצון שלך להגיב ולחנך, במקום להשתתף ובמקום להבין\ הוא גדול יותר מהיכולת שלך להבין טקסט, וחבל.

אני מציעה שהדיון בינינו יסתיים כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו