פוריות- לא מבינה או מפחדת להבין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פוריות- לא מבינה או מפחדת להבין
    אמאלה פוריות.
    16/10/2011

אני קצת לא מאמינה על עצמי שאני כותבת את זה..
    אני עוד מעט נשואה 3 שנים .. ואני לא יודעת אם זה לישון בעמידה או פשוט פחד להגיע למה שנקרא טיפולי פוריות..

עברתי על הפורום וכולי דמעות ... אני כל כך לא יודעת מה לעשות?!
    עד עכשיו הלכתי לכל כך הרבה רופאות נשים וכולן שלחו אותי לבדיקות שגרתיות.. הורמנים מעקב זקיקים וכדומה .. שלחו אותי בזלזול ואמרו שאני סתם בלחץ לילד..
    אני בשנות ה20 המוקדמות לחיי.. ההורמונים תקינים .. הזקיקים היו קטנים אז הביאו לי איקוקלומין שעזר ואכן הגדיל את הזקיק אבל אולי זה לא מספיק..

לא יודעת לאן לפנות.. לא יודעת מה השלב הבא.... או יותר נכון מפחדת לדעת מה השלב הבא?! מפחדת מפחדת..

החלטתי שאני עושה את הצעד והולכת עם בעלי לבדיקת זרע.. אבל מה היעד הבא? אם בע"ה אצלו הכל בסדר?. אז הבעיה אצלי... אבל אני לא מצליחה להבין מהי הבעיה? המחזור סדיר והכל תקין...

אז למה אני לא בהריון?! מיואשתתתת עוד לפני שהתחלתי??
    יש רופאים מיוחדים לפוריות או שכל רופאת נשים יכולה לטפל בבעיה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוריות- לא מבינה או מפחדת להבין - תגובה

פרופ' שחר קול
    17/10/2011

אין סיבה לפחד.
    אם בדיקת הזרע תקינה, יש לשקול צילום רחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצלחות

עינת
    17/10/2011

אין לך מה לפחד, גם אני בשנות העשרים של חיי, הכל היה אצלי תקין, בדיקות הזרע של בעלי היו פחות טובות, והלכנו להפרייה, זה לא כזה מפחיד כפי שעושים את זה, האמיני לי, זה בסה"כ התנהלות טכנית, שבסופו של דבר תשתלם לך!!!
    לפי מה שאני יודעת אם בעיית הפוריות היא אצל הגבר, אז יותר קל להשיג הריון .
    וחוץ מזה בד"כ לפני הפריות עושים הזרעות.
    מאחלת לך מכל הלב הצלחה רבה, ואל תקראי יותר מידי בפורומים הללו....... תתרכזי בך ובבן זוגך.
    אני לא יודעת איזו קופ"ח את והיכן את גרה, אני בלאומית וקיבלתי שירות מעל ומעבר, אבל יש המון רופאים שעובדים עם כמה קופ"ח.

שוב בהצלחה, בשורות טובות, ובאמת שאין לך ממה לפחד........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו