שינוי בהוראות לפני הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שינוי בהוראות לפני הזרעה
    מיכל
    17/10/2011

שלום
    אני מטופלת בתה"ש (הזרעה שלישית). בבפרוטוקול שניתן לי נאמר לי שלפני ההזרעה אצטרך שני אוביטרל (כמו בהזרעות הקודמות) ושאת תמיכת הפרוגסטרון אוכל לקחת כבר לפני ההזרעה (היו לי דימומים בעבר). אתמול התקשרו ההאחיות ונתנו לי הוראות לפני ההזרעה שהיו שונות מהפרוטוקול (בגלל שזה בי"ח ציבורי כל פעם רופא אחר נותן הוראות). נאמר לי לקחת רק אוביטרל אחד ואת התמיכה להתחיל אחרי ההזרעה. לא נותנים לי לדבר עם הרופא שנתן לי את הפרוטוקול (או כל רופא אחר...). מה יכולה להיות הסיבה לכך שהחליטו על אוביטרל אחד ולא על שניים? והאם יש בכל זאת אפשרות להתחיל את התמיכה יום יומיים לפני ההזרעה או שזה לא מומלץ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בהוראות לפני הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בהוראות לפני הזרעה - תגובה

פרופ' שחר קול
    17/10/2011

מומלץ להתחיל התמיכה לאחר ההזרעה.
    אולי קיצצו באוביטרל השני כי התגובה השחלתית חזקה יותר???
    לבסוף, אין הוכחה ברורה שתמיכה חיונית לאחר הזרעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

מיכל
    17/10/2011

אחות מתל השומר דיברה עבורי עם רופא (נוסף, שלישי..) שאמר שאני יכולה לקחת אוביטרל אחד או שניים, וכמובן שנותרתי מאוד מבולבלת. האם 2 אוביטרל יכולים לשבש את הביוץ? יכול להיות שאוביטרל אחד לא יספיק? מהי האופציה ה"זהירה" יותר מבחינתי? אני אמורה להזריק ב-23:00 ולא בטוחה באיזו אופציה עלי לבחור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה - תגובה

פרופ' שחר קול
    17/10/2011

אוביטרל אחד מספיק.
    בספק אם נשים במשקל מאוד גבוה זקוקות למנה כפולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו