IVF , הריון? מיואשת..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF , הריון? מיואשת..
    אפרת
    17/10/2011

שלום רב,
    אני נמצאת בטיפולים כשנתיים, איקקלומין והזרעות, גונל והזרעות כ 7 מחזורים סה"כ , ועוד 2 מחזורי IVF. ב IVF ראשון שאבו 3 ביציות ללא הפריות (ללא מיקרומניפולציה) , IVF שני שאבו 18 מתוכן 5 הפריות יפות , הוקפאו 3 והוחזרו 2 ב 6.10 בדקתי בטא היום - 17.10 והתוצאה קטן מ 2.
    אני מקבלת תמיכה של אנדומטרין 3 פעמים ביום ולכן הפרוגרסטרון היה 35 היום בבוקר. שאמרתי לרופא את התוצאות הוא אמר להפסיק את התמיכה לקבוע תור לסבב נוסף בו נחזיר מוקפאים.
    אני בת 29 עוד מעט , מעולם לא נכנסתי להריון מכל הטיפולים , אני ממש מיואשת , מה לא בסדר בי?? אני פוליצסטית וסובלת מעודף משקל (מאז תחילת הטיפולים עליתי כ 15 ק"ג!!) . 4 שאלות - 1.האם בדקתי בטא מוקדם מידי ? 2.האם יש סיכוי בכלל להריון לאור זאת שאני צעירה אבל מעולם לא נקלטתי אפילו לא בהחזרה של עוברים כל כך יפים ? 3.האם יש סיכוי בכלל שאקלט בסבב עם המוקפאים? 4. מה עוד אפשר לעשות כדי להגדיל את הסיכויים?
    תודה וסליחה על כמת השאלות , חג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF , הריון? מיואשת..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתון נוסף

אפרת
    17/10/2011

רזרבה שחלתית תקינה לפי הרופא , אין בעיות רפואיות אחרות , צילום רחם תקין, זרע תקין .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם עליי אשמח לתשובה תודה!

אפרת
    17/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IVF , הריון? מיואשת.. - תגובה

פרופ' שחר קול
    17/10/2011

1. בדיקת בטא יש לבצע 14 יום לאחר השאיבה, ללא קשר ליום ההחזרה.
    2. כן, באופן כללי סיכויי ההריון טובים כיוון שאת צעירה.
    3. בוודאי שכן.
    4. חתירה למשקל תקין תשפר סיכויי השגת ההריון (גם השגת הריון ספונטאני, שכן אני מסיק משאלתך שהזרע תקין), ותקטין הסיכונים במהלך ההריון והלידה. פרט לכך, יש לוודא שבוצע צילום רחם והוא תקין, יש לוודא שרירית הרחם תקינה. אלו פרטים הידועים לגורם המטפל בך, לכן רצוי להתייעץ איתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו