מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- IVF , הריון? מיואשת..אפרת17/10/2011
שלום רב,
אני נמצאת בטיפולים כשנתיים, איקקלומין והזרעות, גונל והזרעות כ 7 מחזורים סה"כ , ועוד 2 מחזורי IVF. ב IVF ראשון שאבו 3 ביציות ללא הפריות (ללא מיקרומניפולציה) , IVF שני שאבו 18 מתוכן 5 הפריות יפות , הוקפאו 3 והוחזרו 2 ב 6.10 בדקתי בטא היום - 17.10 והתוצאה קטן מ 2.
אני מקבלת תמיכה של אנדומטרין 3 פעמים ביום ולכן הפרוגרסטרון היה 35 היום בבוקר. שאמרתי לרופא את התוצאות הוא אמר להפסיק את התמיכה לקבוע תור לסבב נוסף בו נחזיר מוקפאים.
אני בת 29 עוד מעט , מעולם לא נכנסתי להריון מכל הטיפולים , אני ממש מיואשת , מה לא בסדר בי?? אני פוליצסטית וסובלת מעודף משקל (מאז תחילת הטיפולים עליתי כ 15 ק"ג!!) . 4 שאלות - 1.האם בדקתי בטא מוקדם מידי ? 2.האם יש סיכוי בכלל להריון לאור זאת שאני צעירה אבל מעולם לא נקלטתי אפילו לא בהחזרה של עוברים כל כך יפים ? 3.האם יש סיכוי בכלל שאקלט בסבב עם המוקפאים? 4. מה עוד אפשר לעשות כדי להגדיל את הסיכויים?
תודה וסליחה על כמת השאלות , חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתון נוסף
אפרת17/10/2011רזרבה שחלתית תקינה לפי הרופא , אין בעיות רפואיות אחרות , צילום רחם תקין, זרע תקין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עליי אשמח לתשובה תודה!
אפרת17/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF , הריון? מיואשת.. - תגובה
פרופ' שחר קול17/10/20111. בדיקת בטא יש לבצע 14 יום לאחר השאיבה, ללא קשר ליום ההחזרה.
2. כן, באופן כללי סיכויי ההריון טובים כיוון שאת צעירה.
3. בוודאי שכן.
4. חתירה למשקל תקין תשפר סיכויי השגת ההריון (גם השגת הריון ספונטאני, שכן אני מסיק משאלתך שהזרע תקין), ותקטין הסיכונים במהלך ההריון והלידה. פרט לכך, יש לוודא שבוצע צילום רחם והוא תקין, יש לוודא שרירית הרחם תקינה. אלו פרטים הידועים לגורם המטפל בך, לכן רצוי להתייעץ איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)