צילום רחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    שרון
    17/10/2011

אני בת 35 +2 ילדים אחרונה בת 7 . הריונות ספונטנים לחלוטין, זה שנה שאני מנסה להיכנס להריון 2 הפלות כימיים אחרונה במרץ, כל בדיקות הדם תקינות
    ESTRADIOL- 423. PROGESTERONE – 68.8.
    PROLACTIN – 294 רירית הרחם 17.5 ביום 16
    בבדיקת אולטרסאונד אחרונה נמצאה בשחלה שמאלית בתוכה נצפה מבנה ציסטי עכור עם גבולות סדירים בגודל 21x32 מתאים לאנדומטריומה הרופא המליץ לי צילום רחם לאחר לחץ ממני. הוא חושב שאין סיבה לדאגה שאני לא נכנסת להריון רק בגלל לחץ נפשי, לאחר ביקור אצל רופא המשפחה הוא טוען שזו קצת בעיה לעשות צילום מאחר שאני עם היסטוריה של דלקת באגן בגיל 18 בגלל תאונה וצניחת מסתם בלב. רציתי לקבל חוות דעת נוספת אם כדאי באמת להירגע ולהמתין בסבלנות או שהציסטה היא הבעיה שבגללה אני לא נכנסת להריון ועוברת הפלות ושאין מנוס מלעשות את הצילום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם - תגובה

פרופ' שחר קול
    17/10/2011

הציסטה אינה הסיבה לאי השגת הריון, בוודאי שאינה הסיבה להריונות כימיים.
    האם בדיקת הזרע תקינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת זרע

שרון
    17/10/2011

לא ביצענו עד עכשיו בדיקה מאחר שהרופא טען שאם נכנסתי להריון אפילו שניגמר בהפלה סימן שהכל בסדר אצל הבעל. מה הטענה לא נכונה וצריך לעשות בדיקה?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת זרע - תגובה

פרופ' שחר קול
    17/10/2011

רצוי לבדוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו