מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופה..דרומית 2718/10/2011
כתבתי שאני אחרי פרוטוקול ארוך שבו נשאבו רק 5 בייציות והיום אמרו לי שהצליחו להפרות רק 1, מחר אני צריכה להגיע להחזרה של ה1 הזה..כמה אחוזי הצלחה יש לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה.. - תגובה
פרופ' שחר קול19/10/2011תלוי במשתנים רבים, ובראשם: גילך ואיכות העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה..
דרומית 2719/10/2011אני היום בת 27 אחרי לידה של תינוקת מקסימה מלפני שנתיים שגם היא הושגה בהפריה הראשונה ניקלטתי באיקסי.. היום הוחזר לתוכי עובר 1 בן 2 תאים לדברי הרופאים החזירו אותו כי הוא ממש יפה כלומר בלי שברים.. מה הסיכוי שזה יצליח? ועוד שאלה אני כרגע מתפתלת פה מכאבים בחניכיים יש לי מוגלה שם והכאב נוראי אני פשוט מטפסת על קירות פה ועוזר לי רק נורופן אמרו לי שאסור נורופן בהריון אבל למה עכשו אסור? הריי עדיין לא הוכח שאני בהריון והעובר עדיין לא קשור אליי בכלל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.. - תגובה
פרופ' שחר קול20/10/2011את צעירה, העובר מאוד יפה, לכן יש לך סיכויים טובים להשיג הריון בטיפול זה.
איני מבין גדול ברפואת שיניים, אך אם יש תהליך דלקתי כה סוער יש אולי צורך בטיפול אנטיביוטי, ובוודאי בבדיקה של רופא שיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום הטיפול שנתנו לי זה...
דרומית 2723/10/2011אוגמנטין 3 פעמים ביום ומטרוג'ל פעמיים ביום למשך 5 ימים זה יכול לפגוע בהשתרשות של העובר? ועוד משהו העם תמיד חייב שיהיה דימום בעט השתרשות העובר ברחם?כי לי אין שום דימום בכלל רק שילשולים מזה כ 3 ימים ורעב ממש חזק כול חצי שעה אני מרגישה שהבטן ממש נידבקת לי לגב מרעב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)