שאלה דחופה..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה..
    דרומית 27
    18/10/2011

כתבתי שאני אחרי פרוטוקול ארוך שבו נשאבו רק 5 בייציות והיום אמרו לי שהצליחו להפרות רק 1, מחר אני צריכה להגיע להחזרה של ה1 הזה..כמה אחוזי הצלחה יש לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה.. - תגובה

פרופ' שחר קול
    19/10/2011

תלוי במשתנים רבים, ובראשם: גילך ואיכות העובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה..

דרומית 27
    19/10/2011

אני היום בת 27 אחרי לידה של תינוקת מקסימה מלפני שנתיים שגם היא הושגה בהפריה הראשונה ניקלטתי באיקסי.. היום הוחזר לתוכי עובר 1 בן 2 תאים לדברי הרופאים החזירו אותו כי הוא ממש יפה כלומר בלי שברים.. מה הסיכוי שזה יצליח? ועוד שאלה אני כרגע מתפתלת פה מכאבים בחניכיים יש לי מוגלה שם והכאב נוראי אני פשוט מטפסת על קירות פה ועוזר לי רק נורופן אמרו לי שאסור נורופן בהריון אבל למה עכשו אסור? הריי עדיין לא הוכח שאני בהריון והעובר עדיין לא קשור אליי בכלל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה.. - תגובה

פרופ' שחר קול
    20/10/2011

את צעירה, העובר מאוד יפה, לכן יש לך סיכויים טובים להשיג הריון בטיפול זה.
    איני מבין גדול ברפואת שיניים, אך אם יש תהליך דלקתי כה סוער יש אולי צורך בטיפול אנטיביוטי, ובוודאי בבדיקה של רופא שיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום הטיפול שנתנו לי זה...

דרומית 27
    23/10/2011

אוגמנטין 3 פעמים ביום ומטרוג'ל פעמיים ביום למשך 5 ימים זה יכול לפגוע בהשתרשות של העובר? ועוד משהו העם תמיד חייב שיהיה דימום בעט השתרשות העובר ברחם?כי לי אין שום דימום בכלל רק שילשולים מזה כ 3 ימים ורעב ממש חזק כול חצי שעה אני מרגישה שהבטן ממש נידבקת לי לגב מרעב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו