רוצה להתייעץ.....

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רוצה להתייעץ.....
    אני
    19/10/2011

היום זה היום ה-12, אחרי החזרת שני עוברים מוקפאים. הבטא קטנה מ-2, אז זה שלילי. הבעיה שהרופא שלי ד״ר ארליך לא עונה לי לטלפון כל היום (הוא לא זמין). אז אני לא יודעת מה יהיה לגבי המשך הטיפול בגלל החג, הפסקתי מהבוקר תמיכה של אנדומטרין ואסטרופם זאת אומרת שאני אמורה לקבל מחזור מחר מחרתיים, אז אם אני רוצה להתחיל סבב ivf החודש אז אני אמורה להתחיל טיפול כבר ביום חמישי-שישי (אם אני לא טועה).
    השאלה היא מה עליי לעשות? לוותר על החודש או בכל זאת לנסות להשיג אותו מחר או מקסימום בשישי. בשישי זה לא יהיה כבר מאוחר מידי? כי בכל זאת זה נופל על חג-שבת......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להתייעץ.....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עו משהוא קטן....

אני
    19/10/2011

האם זה בכלל יותר טוב לקחת חודש הפסקה בין טיפול לטיפול או שעדיף לעשות את זה ברצף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להתייעץ..... - תגובה

ד''ר דוד ישי
    19/10/2011

שלום
    אני מאלה שחושבים שעדיף לעשות הפסקה של חודש בין טיפול לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו