דחוף! לגבי ביוץ לצורך הזרעה חוזרת.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף! לגבי ביוץ לצורך הזרעה חוזרת.
    שרונה
    19/10/2011

אני בת 41 , בטיפולי הזרעה על בסיס מחזור טבעי. פרופיל הורמונלי טוב/
    להלן תוצאות התפתחות הביוץ החודש:
    14/10 יום 13, 2 זקיקים : 14, 14. E2=340,פרוגסטרון קטן מ 0.8
    16/10 יום 15, 2 זקיקים : 18, 12. E2=569,פרוגסטרון 2.1
    17/10 יום 16, 2 זקיקים : 20, 13. E2=651,פרוגסטרון קטן מ 0.8
    19/10 היום - יום 18, 2 זקיקים : 23, 10. E2=1314,פרוגסטרון 24.1 !!!!!

ביום ה-17 למחזור בוצעה הזרעה שלאחריה החדרתי ג'ל קרינון 8 % שנתנו לי ל 15 ימים מההזרעה, פעם ביום.
    אני שואלת:
    האם הקפיצה הגדולה ברמת הפרוגסטרון נובעת מהג'ל שהחדרתי רק אחד 12 שעות לפני הבדיקת דם של היום) או שזה פשוט מעיד על ביוץ באותו יום ???
    כי אם זה הושפע מהג'ל ולא מעיד על ביוץ אז אולי אני צריכה לעבור עוד הזרעה אחת מחרתיים. האם יש בכלל טעם בכך?
    (אציין שבמחזורים הקודמים שלי הגעתי לזקיקים של 25 ואף 29 מ"מ ורמות E2 של מעל 1900. לכן אני תמהה על אפשרות של ביוץ בזקיק של 23 "בלבד").
    (אציין גם שזאת פעם ראשונה שיש לי 2 זקיקים (ובאותו צד), הטכנאית אמרה שהקטן כנראה ציסטה).
    הרופא שלי בחו"ל ועקב החגים לא יהיה לי את מי לשאול לפני יום שישי בבוקר שרק אז אוכל לעבור עוד הזרעה במידה שתהיה רלוונטית.
    אודה מאוד לתשובתך . בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף! לגבי ביוץ לצורך הזרעה חוזרת. - תגובה

ד''ר דוד ישי
    21/10/2011

שלום
    הפרוגסטרון לא עולה לרמות כאלה ביום הביוץ אלא רק כמה ימים אחרי. סביר להניח שזה קשור לקרינון ולכן אין טעם בהזרעה נוספת. למעשה היה לך זקיק בשל אחד. גודל 23 הוא מצויין ( גודל 29 הוא כבר גודל לא תקין - אולי ציסטה ) ובהתאם, רמת הE2 היא רמה מצויינת לזקיק אחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו