מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף! לגבי ביוץ לצורך הזרעה חוזרת.שרונה19/10/2011
אני בת 41 , בטיפולי הזרעה על בסיס מחזור טבעי. פרופיל הורמונלי טוב/
להלן תוצאות התפתחות הביוץ החודש:
14/10 יום 13, 2 זקיקים : 14, 14. E2=340,פרוגסטרון קטן מ 0.8
16/10 יום 15, 2 זקיקים : 18, 12. E2=569,פרוגסטרון 2.1
17/10 יום 16, 2 זקיקים : 20, 13. E2=651,פרוגסטרון קטן מ 0.8
19/10 היום - יום 18, 2 זקיקים : 23, 10. E2=1314,פרוגסטרון 24.1 !!!!!
ביום ה-17 למחזור בוצעה הזרעה שלאחריה החדרתי ג'ל קרינון 8 % שנתנו לי ל 15 ימים מההזרעה, פעם ביום.
אני שואלת:
האם הקפיצה הגדולה ברמת הפרוגסטרון נובעת מהג'ל שהחדרתי רק אחד 12 שעות לפני הבדיקת דם של היום) או שזה פשוט מעיד על ביוץ באותו יום ???
כי אם זה הושפע מהג'ל ולא מעיד על ביוץ אז אולי אני צריכה לעבור עוד הזרעה אחת מחרתיים. האם יש בכלל טעם בכך?
(אציין שבמחזורים הקודמים שלי הגעתי לזקיקים של 25 ואף 29 מ"מ ורמות E2 של מעל 1900. לכן אני תמהה על אפשרות של ביוץ בזקיק של 23 "בלבד").
(אציין גם שזאת פעם ראשונה שיש לי 2 זקיקים (ובאותו צד), הטכנאית אמרה שהקטן כנראה ציסטה).
הרופא שלי בחו"ל ועקב החגים לא יהיה לי את מי לשאול לפני יום שישי בבוקר שרק אז אוכל לעבור עוד הזרעה במידה שתהיה רלוונטית.
אודה מאוד לתשובתך . בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף! לגבי ביוץ לצורך הזרעה חוזרת. - תגובה
ד''ר דוד ישי21/10/2011שלום
הפרוגסטרון לא עולה לרמות כאלה ביום הביוץ אלא רק כמה ימים אחרי. סביר להניח שזה קשור לקרינון ולכן אין טעם בהזרעה נוספת. למעשה היה לך זקיק בשל אחד. גודל 23 הוא מצויין ( גודל 29 הוא כבר גודל לא תקין - אולי ציסטה ) ובהתאם, רמת הE2 היא רמה מצויינת לזקיק אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)