פרוטוקול ארוך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול ארוך
    טלי
    22/10/2011

אני עושה פרוטוקול ארוך.

אחרי 5 ימים של דקפפטיל וגונאל אף עשיתי בדיקות והאחות אמרה לי להזריק דקפפטיל וגונאל אף עוד יומיים במינון נמוך יותר ולחזור לבדיקות.

היא גם אמרה לי לקנות עוד שני עטים של גונאל, של 450 ו-900, כי כבר סיימתי את העטים שהיו לי.

פתאום התחלתי להילחץ, האם ההוראות האלה סבירות, כי בד"כ אחרי 5 ימים של גונאל עברתי למנוגון. כמו כן, לא הבנתי למה אני צריכה את העט הנוסף, של גונאל, ואז התחלתי לחשוש שמה הייה פה בלבול.

אני מבינה שהיא יודעת מה לעשות, אני פשוט מפחדת שהיא התבלבלה, כי היו הרבה בנות והייה לה לחץ.

האם ההוראות של האחות הגיוניות, ואני סתם לחוצה?

האם עוד יומיים של גונאל יכולים להזיק?

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוטוקול ארוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול ארוך - תגובה

פרופ' דב פלדברג
    22/10/2011

לטלי שלומות,

אנא אל תהיי לחוצה, ההנחיות של האחות הינן הגיוניות, נובעות מהוראות הרופא ובשום צורה המשך טיפול עם גונל F לא יכול להיות טעות.

בהצלחה ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' פלדברג, תודה רבה!

טלי
    22/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו