מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כישלונות חוזריםלימור23/10/2011
שלום לרופאי הנכבדים, האמת שאני ממש מיואשת עקב כישלונות חוזרים כרגע IVF חמישי ( החזרת מוקפאים הכוונה) ללא הצלחה , פעם אחת היה הריון כימי, רציתי לדעת מה עוד לעשות כל פעם מחזירים 3 מוקפאים ובכל פעם תוצאות שליליות נוטלת 3 פעמים פרגינובה ומתחילה אנדומטרין 3 פעמים ביום יומיים לפני החזרה-למרות הכל שום דבר לא מצליח, האמת שהתייאשתי סופית ( יש לציין כי נותרו לי עוד 15 עוברים מדובר על שאיבה של 32 עוברים שהופרו)אני בת 29 פולציסטית, האם אתם יכולים לעזור לי ולספר האם יש עוד דרכים ומדוע לא מצליחה השתרשות.....?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לימור23/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב
לימור24/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב
לימור25/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לתשובה, בבקשה....
לימור25/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לתשובה...
לימור26/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי רק לעודד ולומר - אל תתייאשי
רות26/10/2011לימור את בחורה צעירה וזה בהחלט עומד לטובתך. למרות שכרגע נראה לך שהמצב מייאש. אבל הנה לך כמה סיבות שבהחלט מעודדות מאוד:
1. גילך הצעיר.
2. כמות הביציות שנשאבו והוקפאו מאוד יפה. אמנם הרבה תלוי מה טיבם לאחר הפשרתם. אבל עדיין, כל עוד יש מוקפאים - יש סיכוי להריון. הלוואי על כולנו כמות ביציות כזאת. בשאיבה.
3. עצם זה שהיה לך הריון כימי, תתעודדי. לפי הססטיסטיקה 20% מתרחשת הפלה.
לא יודעת להשיב לך מבחינה רפואית מדוע אין השתרשות. אשאיר זאת לרופאים.
אבל, אל תתיאשי, אמנם לא קל, אבל אני בטוחה שבסוף תצליחי להיקלט ויהיה לך הריון בריא בע"ה.
המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת גם לעודד..
סהר27/10/2011אצלנו גם לא הייתה כל בעיה מוגדרת
ועדיין לא הייתה קליטה טבעית,לא בהזרעות
ואף לא ב-3 טיפולים ראשונים של IVF .
אני רוצה לומר לך מעבר לאל תאבדי תקווה,שזה ברור,
שהרופא שלי ניסה שינוי שיטה ובשאיבה השנייה
הוחלט על גידול של העוברים 5 ימים במקום יומיים.
בזכות הגידול הזה נקלטתי להריון ויש לי ילדה בת שנתיים
ועכשיו נקלטתי בשנית מהקפואים שנשארו.
הפרופסור שמטפל בי הסביר לי שיש נשים שצריכות את הפוש
הזה של הגידול כדי להיקלט.
הסיפור שלי כמובן הוא אינדיווידואלי והוא לא רלוונטי לך כרגע
כי יש לך הרבה מוקפאים.
אבל אני רוצה לנסות לתת לך לראות שיש עוד דרכים ויהיה בסדר.
אולי תנסי לשלב עם הטיפולים משהו אטרנטיבי כמו דיקור?
מה שלא יועיל לא יזיק...
שיהיה בהצלחה,תמשיכי להאמין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידוד
אוקסנה27/10/2011שלום לימור,
אני הייתי מציעה לך להתעקש שיחזירו לך עוברים טריים כלומר לעבור שוב את התהליך של שאיבת ביציות כי אצלי היה סיפור שעוברים מוקפאים לא היו נקלטים והייתה הצלחה רק עם עוברים טריים. אני בזמנו התעקשתי שיעשו שוב שאיבת ביציות ויחזירו רק את הטריים למרות שהיה לנו 4 מוקפאים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור שאלה
אפרת28/10/2011האם את סובלת מעוד בעיות כמו לדוגמא עודף משקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה מילות עידוד
ליאם27/10/2011היי לימור,
מבינה את הייאוש שלך.. מבינה שזה מתסכל אבל תמיד תחשבי
שזה המצב כרגע ושצריך להמשיך הלאה עם כל האופטימיות, התקווה
והכוחות שיש לך ושאת מגייסת מהסביבה. אין ברירה!
אני בגילך ועברתי המווון הזרעות עד שהתחלתי בIVF. נקלטתי להריון פעמיים
בשנתיים האחרונות שלצערי שניהם הסתיימו בשבוע 9. העובר לא התפתח בשני ההריונות. חשבתי שחרב עולמי, הייתי תקופה במשבר. באבל. אבל צריך תמיד לזכור שהכל לטובה! אם זה לא התפתח/במקרה שלך לא נקלט אז אולי גם זה לטובה. תחשבי שזה עדיף מהלביא ילד חולה לעולם. אני עובדת בבית חולים לילדים ואני פוגשת ילדים שחולים במחלות כרוניות... אני רואה את הסבל שלהם ושל בני המשפחה
שלהם. אני מאחלת לכולם בריאות אבל המסר שאני רוצה להעביר לך שבסופו של דבר
זה יגיע. זה יגיע בזמן הנכון, ומקווה בשבילך שהזמן הזה יהיה קרוב מאוד
מאחלת לך הצלחה רבה
ומחזיקה לך אצבעות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על מילות העידוד
לימור27/10/2011לכל הבנות המקסימות ואמן וכולנו נצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכישלונות חוזרים - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי28/10/2011שלום לימור,
במידה ולאחר הרבה העברות בדרך כלל יותר מ-3-4 לא מושג הריון לאחר עעברת עוברים באיכות טובה, יש מקום לבצע בירור כשל חוזר בהשרשה, הכולל היסטרוסקופיה אבחנתית, ביצוע קריוטיפ לשני בני הזוג, בירור קרישתיות יתר.במידה וקיים נוזל בחצוצרות- יש מקום לשקול כריתת החצוצרה עם נוזל כי יש דווחים שזה עלול להפריע להשרשה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכישלונות חוזרים - תגובה
פרופ' דב פלדברג29/10/2011ללימור שלומות,
מבלי לדעת פרטים נוספים על מצבך הפריוני כמו מצב הזרע ואיכות העוברים המוקפאים-המופשרים המוחזרים, אני ממליץ בחום לחזור למחזור טרי מלווה בביצוע פיפל לפני תחילת הטיפול.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)