הבהרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הבהרה
    נגה
    26/01/2008

שלום רב.
    אני בת 44
    אני אחרי הריון מivf שכשל. הריון שלא התפתח (שק ריק). אני בשלבי הפלה ע"י ציטוטק.
    ההריון הושג מהחזרת 2 עוברים בדרגה A , שהתחלקו ל8 תאים טרם ההחזרה. 2 עוברים נוספים הוקפאו.
    בהתייעצות עם אחד מן הרופאים המטפלים (יש כמה ברוטציה), רופאה במקרה הזה, לגבי סיכויי בהמשך, ובאיזה הפלה לבחור, ענתה הרופאה:"תראי, בגילך אין לידות!!!......." ועוד כמה דברים שאני מעדיפה לא לפרט
    שאלתי היא כזו, האם מנסיונכם הרב זה נכון? האם לא מושגות לידות לנשים בגילי, האין העובדה שהיו לי 4 הפריות מתוך 7 ביציות, מתוכם 2 עוברים בדרגה A , והיתר AB מצביעה על סיכוי טוב יותר למרות הגיל? אשמח לשמוע את תשובתכם הכנה. אני "ילדה גדולה" ומוכנה לקבל כל אמת שתאמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבהרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגה שלום:

פרופ' שחר קול
    26/01/2008

הסיכוי להריון המסתיים בלידה של צאצא בריא בגילך הוא אחוזים בודדים (1 - 2 ) למחזור טיפול.
    יש מקום להחזיר יותר משני עוברים במחזור טיפול אחד.
    אולי היה עדיף להחזיר את כל 4 העוברים שהושגו.
    העובדה שהושג הריון מעלה מעט את הסיכוי להמשך.
    אם כי, לצערנו, רוב מוחלט של ההריונות המושגים אינם מסתיימים בלידה של צאצא בריא.
    בהצלחה בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו