מחזור חלש מאוד וקצר מאוד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור חלש מאוד וקצר מאוד
    עדי
    26/10/2011

שלום,
    עברתי שלושה מחזורי IVF וחמש החזרות.
    המחזורים שלי תמיד היו סדירים כל 28 יום מאז גיל 12
    הרירית שלי מתעבה יפה ועומדת כמעט תמיד על 9 מ"מ.
    יחד עם זאת מאז תחילת הטיפולים המחזור שלי התקצר בצורה משמעותית ונהיה גם חלש מאוד. בעבר לפני תחילת הטיפולים המחזור שלי היה 4-5 ימים עם דימום חזק ביום הראשון והשני. כעת המחזור שלי הוא יום אחד בלבד עם דימום שמספיק לתחבושת היגיינית של יום יום.
    הסבב האחרון היה סבב מוקפאים ללא הורמונים ואם תמיכה של אנדומטרין. בדיקת הבטא יצאה שלילית ביום ה 13 להחזרה ומאז עדיין לא קיבלתי מחזור, אתמול יום 15 להחזרה הופיע בערב דימום של התחלת מחזור אך הוא נמשך שעה בלבד ונגמר. האם הגיוני שמדובר במחזור?
    ממה שהבנתי דווקא המחזור אמור להיות חזק יותר בעקבות הטיפולים, אם כך יכול להיות שמדובר באותות הזהרה שהגוף משדר לי ויש משהו לא בסדר שעליי לבדוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור חלש מאוד וקצר מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לא תקין?

עדי
    26/10/2011

מקפיצה!!!
    מה כדאי לבדוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה!

עדי
    26/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור חלש מאוד וקצר מאוד - תגובה

ד''ר דוד ישי
    31/10/2011

שלום
    אם הרירית שלך מגיעה לעובי של 9 מ"מ עם הטיפול, קשה לי להניח שיש לך בעית רירית. התקצרות הוסת אינה מעידה בהכרח על בעיה. אם בכל זאת יש חשד לבעיה בחלל הרחם, הבדיקה היא הסטרוסקופיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו