דחוףף רוצה לדעת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוףף רוצה לדעת
    מיטל
    26/10/2011

שלום דר '
    אני אחרי הפשרת מוקפאים ביום ראשון 23/10 עשיתי ובאותו לילה התחילו לי הפשרות חומותויש לי גם כאבים קלים בבטן התחתונה הייתי רוצה לדעת האם צריך אולי תוספת לתמיכה אני לוקחת אסטרופם 2 mg ואנדומטרין 100 3*1 ביום זה קורה לי כל פעם האם צריך התייחסות ?( יש לי אנדומטריוזיס )
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףף רוצה לדעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה למה לא עונים ???

מיטל
    27/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו המצב

דנה
    28/10/2011

נמצאת בסבב מוקפאים ארוך שלא מניב תוצאות,מחכה כבר לסיים ולעבור לטריים,
    מזוג מוקפאים נקלטתי והפלתי את שנהם בשבוע 6.
    בבית ילד בן 3,
    והסיבוב הנכחי נמשך כבר יותר משנה...
    האם הגיוני שהגוף פשוט לא מגיב לנו טוב למוקפאים?או שהם באכות לא טובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו המצב - תגובה

ד''ר צפנת וינר מגנזי
    28/10/2011

שלום רוני,
    הספרות מדווחת על סיכויים נמוכים יותר להריון מהעברת עוברים מוקפאים וסיכון גבוה יותר להפלות יחסית לתוצאות בשימוש בעוברים טריים. יחד עם זאת, עדיף למצות את הפוטנציאל מהעוברים מהוקפאים היות וסיכויי ההריון עומדים על כ-20% . קחי בחשבון שפרוטוקול העברת עוברים מוקפאים פחות מסוכן וקל יותר מפרוטוקול גרוי שחלתי ושאיבת ביציות, ושהרית כבר מעוברים מוקפאים. בנוסף קופת החולים לא תאשר לך שימוש בעוברים טריים לפני שסיימת את מלאי העוברים המוקפאים.
    ללא כל קשר,במידה ולאחר מספר רב של העברות עוברים לא מושג הריון, קיימת גם אפשרות לבצע בירור של כשל חוזר בשרשה.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףף רוצה לדעת - תגובה

ד''ר צפנת וינר מגנזי
    28/10/2011

שלום מיטל,
    הפרשות חומות וכאבי בטן תחתונה מיום הערת עוברים יכולים לנבוע מכמה סיבות. יתכן שאת זקוקה לתוספת של תמיכה בפרוגסטרון (למשל
    העלאת מינון האסטרופם עם או בלי תוספת של זריקת פרוגסטרון יומית דרך השריר), אך תיתכנה גם סיבות אחרות. מציעה שתתיעצי עם הרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו