החלפת תמיכה מקרינון לאנדומטרין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החלפת תמיכה מקרינון לאנדומטרין
    פרופ` דוד בידר
    28/10/2011

שלום לכולם
    אני אחרי החזרה. והחלפתי את התמיכה מקרינון לאנדומטרין במינון של 3 פעמים ביום. בערב כאשר החדרתי את הקפלוסה עם המוליך, שמתי לב שהקפסולה עדיין "תקועה" שם למטה. (סליחה על התאור המלבב). השאלות שלי הן: תוך כמה זמן נספגת קפסולת האנדומטרין? והאם יכול להיות שהחדרתי אותה בצורה לא נכונה?. הקפסולה מגיעות עם מוליך.

סליחה על השאלה המביכה והתאור המעט מגעיל.

תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זאת אומרת תקוע?

דרומית 27
    29/10/2011

הריי מכניסים את המוליך עד הסוף..ואז לוחצים על מנת לשחרר את הנר עצמו..הנר מתחיל להיתמוסס לבד בתוכך ובגלל זה יש גם יציאות של נר החוצה ובכמויות ממש כמו מחזור ביום השיא שלו..תחדירי את המוליך ממש עד הסוף לא לחצי דרך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דרומית

ש
    29/10/2011

תודה על התשובה
    כנראה הכנסתי אותו לא מספיק עד הסוף. הכנסתי שוב והפעם זה הצליח.
    אני פשוט רגילה לקרינון שזה מאוד דומה רק שהקרינון הוא בעצמו המוליך עם החומר. מחדירים וזורקים.

תוך כמה זמן בערך אמורות לצאת ההפרשות ?.

תודה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה קטנטנה

ש
    29/10/2011

האם את מתכוונת כאשר את אומרת להחדיר את המוליך עד הסוף, עד הלחצן שמשחרר את הקפסולה?. את זה ניסיתי וזה לא ממש מצליח. את הקרינון ניתן להחדיר עד לכרית הלחיצה שממנה משתחרר החומר.

מצטערת על השאלה המוזרה והטיפשית הזו. נו אחרי כל כך הרבה פעמים של התעסקויות באזור.... :-).

שוב תודה ושבת שלום :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

דרומית 27
    29/10/2011

אכן מאמי אני מחדירה ממש עד הסוף לפעמים טיפה קשה כי יש משהו שהמוליך ניתקע בו בפנים ואז פשוט תזיזי אותו לצדדים (תשחקי איתו) עד שהוא ימצא דרך להמשיך את דרכו..בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דרומית

ש
    29/10/2011

הצלחתי להחדיר את המוליך ממש ממש עמוק.
    אני ממש גאה בעצמי :-)

שבוע טוב ושוב תודה על המענה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנדומטרין - תגובה

פרופ' דב פלדברג
    29/10/2011

לש' שלומות,

טבליית האנדומטרין נספגת בצורה איטית יותר מאשר המשחה של הקרינון. אי לכך אין שום בעיה שתוך כדי החדרת הטבליה השניה תחושי עדיין שרידים של הראשונה. בכל מצב החומר הפעיל נספג במיידי ומבצע את פעולתו על הרירית הרחמית. תמשיכי בהחדרת האנדומטרין ללא חשש עד לבדיקת דם להריון.

בהצלחה ובברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו