מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ' בידרשלי30/10/2011
פרופ' בידר שלום
ראשית תודה על המענה המהיר יש לי עוד שאלה אודה לך עם תענה לי
אני מזריקה קלקסן (פקטור5 ליידן) וקרינון דרך הנרתיק פעם ביום מתחילת הביוץ עקב 3 הפלות בשבוע 5 עם אני מתחילה קלקסן רק כאשר בטא חיובי זה מאוחר מידי כבר הבטא כבר מתחילה לרדת ההריון פשוט לא מתפתח . הרופא המליץ לי לנסות לבד 3 נסיות בגלל שהריתי 3 פעמים ובמידה ולאחר 3 נסיונות אין הריון לחזור אליו.
אני בת 35 וחצי וכבר לאחר נסיון שני עם קלקסן ואין הריון האם גם לדעתך לנסות עוד פעם אחת ולפנות חזרה לרופא המטפל או להמשיך ולנסות . אני לחוצה עקב הגיל . הוא דיבר על לזרז הריון במידה ויאין אחריי 3 פעמים אני לא יודעת מה זה אומר כי עם זה הזרעה . הזרע תקין לחלוטין . גם הלוספירם יצא תקין לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר31/10/2011כדאי לנסות טבעי ואין מה להיכנס ללחץ עקב גיל.
אם לא הולך אז נותנים זריקות של הורמוני הביוץ לגרום להתפתחות של יותרק ביציות ואז הסיכויים עולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
שלי31/10/2011פרופ' בידר שלום
תודה על המענה . לפי העצה שלך עדייף לנסות טבעי . נכון שהריתי 3 פעמים בעבר אך זה לא פשוט להזריק קלקסן מהביוץ ואז אין הריון במקרה של זה חייב מרגע הביוץ כי ההריון לא מחזיק וכבר כאשר אני מגלה שיש הריון הבטא כבר בירידה.
כמה פעמים לדעתך עדיף לנסות טבעי ואז לחזור לרופא במידה ואין הריון? ב-2 נסיונות עם קלקסן אין הריון האם לדעתך לאור העובדה שהריתי 3 פעמים ישנו סיכוי טוב שיהיה הריון בזמן הקרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר31/10/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)