שאלה לפרופ' בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר
    שלי
    30/10/2011

פרופ' בידר שלום

ראשית תודה על המענה המהיר יש לי עוד שאלה אודה לך עם תענה לי

אני מזריקה קלקסן (פקטור5 ליידן) וקרינון דרך הנרתיק פעם ביום מתחילת הביוץ עקב 3 הפלות בשבוע 5 עם אני מתחילה קלקסן רק כאשר בטא חיובי זה מאוחר מידי כבר הבטא כבר מתחילה לרדת ההריון פשוט לא מתפתח . הרופא המליץ לי לנסות לבד 3 נסיות בגלל שהריתי 3 פעמים ובמידה ולאחר 3 נסיונות אין הריון לחזור אליו.

אני בת 35 וחצי וכבר לאחר נסיון שני עם קלקסן ואין הריון האם גם לדעתך לנסות עוד פעם אחת ולפנות חזרה לרופא המטפל או להמשיך ולנסות . אני לחוצה עקב הגיל . הוא דיבר על לזרז הריון במידה ויאין אחריי 3 פעמים אני לא יודעת מה זה אומר כי עם זה הזרעה . הזרע תקין לחלוטין . גם הלוספירם יצא תקין לחלוטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ' בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    31/10/2011

כדאי לנסות טבעי ואין מה להיכנס ללחץ עקב גיל.
    אם לא הולך אז נותנים זריקות של הורמוני הביוץ לגרום להתפתחות של יותרק ביציות ואז הסיכויים עולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר

שלי
    31/10/2011

פרופ' בידר שלום

תודה על המענה . לפי העצה שלך עדייף לנסות טבעי . נכון שהריתי 3 פעמים בעבר אך זה לא פשוט להזריק קלקסן מהביוץ ואז אין הריון במקרה של זה חייב מרגע הביוץ כי ההריון לא מחזיק וכבר כאשר אני מגלה שיש הריון הבטא כבר בירידה.

כמה פעמים לדעתך עדיף לנסות טבעי ואז לחזור לרופא במידה ואין הריון? ב-2 נסיונות עם קלקסן אין הריון האם לדעתך לאור העובדה שהריתי 3 פעמים ישנו סיכוי טוב שיהיה הריון בזמן הקרוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    31/10/2011

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו