מחזור לאחר IVF ראשון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור לאחר IVF ראשון
    מיכל36
    31/10/2011

שלום רב,
    אני לאחר IVF ראשון שנובע משום בעיות חמורות בזרע של בן זוגי (בעברי 2 הריונות ספונטאניים).
    הטיפול הראשון נכשל ולאחריו קיבלתי מחזור.
    כעת, אני ממתינה למחזור הראשון ללא טיפול (שבמהלכו אמור להתרחש ביוץ ספונטני) אולם המחזור מאחר כבר 4 ימים.
    האם הגיוני איחור במחזור בשל טיפולי הפוריות? אני כבר שבוע מרגישה כמו כאבי מחזור אולם המחזור לא מגיע. בניגוד לכל מחזור רגיל שלי גם אין לי גודש בשדיים.
    אני יודעת שהסיכוי להריון טבעי הוא אפסי ועל כן אני נמנעת מבדיקת הריון כי אני לא בטוחה שאעמוד במפח הנפש.
    אנא תשובתך.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לאחר IVF ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לאחר IVF ראשון - תגובה

ד''ר דוד ישי
    31/10/2011

שלום
    טיפולי פוריות יכולות לשבש מעט את המחזורים הטבעיים לתקופה מסויימת. ואולי זה הריון. תאזרי אומץ ותעשי את הבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

מיכל36
    01/11/2011

ערכתי בדיקת הריון - יצאה שלילית.
    זה מדהים - כמה שידעתי כי הסיכוי אפסי וחשבתי שאני גיבורה גדולה כי לא בכיתי... לא באותו רגע בכל אופן... מתישהו בלילה הגיע הגוש בגרון ומיררתי בבכי...
    בכל אופן, אם המחזור לא יגיע גם בעוד שבוע אני מניחה שאצטרך לפנות לרופא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך - תגובה

ד''ר דוד ישי
    01/11/2011

כן. רצוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו