דימום בלתי פוסק

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום בלתי פוסק
    אילי
    01/11/2011

שלום רב,

אני בת 29 נשואה 4.5 שנים מתוכם 3.5 שנים בטיפולים.
    יש לי בעיה של שחלות פולציסטיות - במידה ואני לא בטיפול אני לא מקבלת וסת.
    ייעצו לי לעשות פעילות גופנית אך כל פעילות שכזו לוותה ביומיים שלך דימום ווגינלי רופאים אליהם פניתי אמרו לי שאין כל קשר ואין הם מכירים תופעה שכזו. לאחרונה שלח אותי רופא המשפחה לעירוי של ברזל (טיפול של 6 מפגשים פעם בשבוע). הפעם גם ללא הפעילות הגופנית היו לי לאחר כל עירוי מספר ימים של דימום ווגינלי. האם ידוע על תופעה זו? מה אפשר לעשות?
    בנוסף בטיפול IVF האחרון שאבו לי 22 בייציות. מתוכן הופרו 10 בלבד ( חלק מה - 12 הנותרות הופרו ע"י כמה זרעונים ונפסלו להחזרה) ולאחר שהתקבלה התשובה השלילית התברר שגם לא הוקפאו ...
    הרופא אמר לי שזה יכול לקרות והם פשוט לא היו מספיק טובים להקפאה... האם זה בסדר? האם יכול להיות שיש בעיה אחרת ? איך זה יכול להיות שבכל הטיפולים לא הוקפא אפילו אחד ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בלתי פוסק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה שאלה שלא נענתה

אילי
    01/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה שאלה שלא נענתה, אודה לתשובה.

אילי
    01/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום בלתי פוסק - תגובה

ד''ר דוד ישי
    03/11/2011

שלום
    אני מכיר את התופעה, הלא שכיחה, של דימומים מעצבנים כאלה. העניין הוא שאי אפשר לטפל בזה ובאותו זמן לעשות טיפולי פוריות. הנסיון שלי מראה שאין לזה השפעה על הסיכויים להצליח בטיפול.
    גם את המצב שישנם עוברים שנותרי לאחר ההחזרה, אבל איכותם אינה מספיקה להקפאה אני מכיר. אם לא מדובר באירוע חד פעמי, יתכן שזה מעיד על איכות הביציות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו